НАХРАНИТЕ ЧЕТВОРО ЗА 200 ДИНАРА: Пекарски кромпир се топи у устима!
04.04.2015.
10:11
Коментари (0)
Кромпир и месо су одувек били претерано добра комбинација!
Потребно:
- 4 кромпира
- 2 дебрецине
- 2 кувана јајета 1 свеже
- качкаваљ
Припрема:
Пробајте и печене равиоле!
Кромпир исећи на колутове, као и дебрецине и кувана јаја. У поуљен суд ређати кромпир, по њему наређати дебрецине и јаја. Нарендати мало качкаваља и зачинити. Ређати наизменично тако да се заврши слојем кромпира. Прелити умућеним јајетом са мало млека и уља и покрити. Пећи 10-15 минута у угрејаној рерни, па открити и пећи док не порумени.
НАПОМЕНА: Ове ручкове можете скувати за 200 динара (па и мање) у току сезоне узгоја одређеног поврћа.