У сусрет Светом Николи, спремите НАЈБОЉУ посну сарму коју су ваши гости јели у свом животу (ВИДЕО)
17.12.2015.
09:10
Коментари (0)
У току је Велики божићни пост, а за викенд се прославља најраспрострањенија крсна слава код Срба - Свети Никола.
Свакако, ни једна славска трпеза не може да се замисли без старе, добре – сарме.
Ово јело представља незаобилазни део српске кухиње и једно је од најпопуларнијих јела код нас.
Зато, ево два сјајна рецепата како да их смотате у посној варијанти.
За сладокусце који, поред купуса, воле да напуне и покоју сушену црвену паприку, породица Канић на свом блогу Кувај уживо открива свој рецепт.
А како спремити надалеко чувени ЈНА војнички пасуљ можете видети ОВДЕ.
Прочитајте и:
- Знате ли како да спремите савршен парадајз сос? Тајна је у РЕНДАЊУ! (ВИДЕО)
- КАО ДА КУВАЊЕ НИЈЕ ДОВОЉНО ТЕШКО: Ови екстремно минијатурни оброци ће вас одушевити! (ВИДЕО)
- УСКОЧИ У ПОТПЕТИЦЕ И ВАРЈАЧУ У РУКЕ: WannabeTV predstavlja пројекат "Модна варјача"
- Да ли бисте ПРОБАЛИ свој МОЗАК? Они јесу и ево како се завршило (ВИДЕО)
- Ови момци су јели ВАГИНУ и рекло би се да су невини! Какав је укус? (ФОТО)