ВРХУНСКИ ТРИК: Ставите само мало ОВОГ зачина у кајгану и биће 100 одсто УКУСНИЈА!
Увек ћете правити на овај начин.
Када је спремање кајгане у питању, многи мисле да је довољно само умутити и испећи јаје. Међутим, постоји мали трик уз који ће вам јело бити много укусније.
Оригано је зачин који иде у скоро свако јело, али јајима даје заиста посебан шмек.
Поступак је следећи:
Исецкајте пола главице црног лука и пропржите на уљу. Немојте штедети на уљу јер ће вам се тако јаје боље испећи. Умутите и посолите јаја и ставите у тигањ, а можете исецкати и неку шункицу или сланиницу. Додајте два прстохвата оригана, а можете да убаците и мало кима.
Све добро умутите и испеците, а када се зготови, извадите на тањир на који сте претходно ставили убрус, како бисте исцедили вишак уља.
Јаја можете послужити уз чери парадајз и мало першуна.
Пријатно!
Скувајте их на ОВАЈ начин и никада више нећете добити ГЊЕЦАВЕ ШПАГЕТЕ!