Укусна КРЕМАСТА ТОРТА са воћем - Идеална пролећна посластица по бакином рецепту
13.04.2023.
11:52
Коментари (0)
Обожаваћете је овако припремљену!
Пролеће је време цветања, воћа, али и кремастих посластица којима је немогуће одолети! Погледајте како да спремите ову укусну торту коју ће обожавати сви у кући.
Потребно је:
- кекс по избору
- 600 мл млека
- још 100 мл млека
- 1 ванилин шећер
- 300 г воћа по избору
- 2 пудинга од јагода
- 3 пудинга од ваниле
- 9 кашика шећера (додати још по укусу)
- 10 г желатина
- 200 г маргарина
- 100 г јагода
- 500 мл воде
- 200 г слатке павлаке
ОБАРА СА НОГУ! Ова једноставна комбинација у режији Ђиђи Хадид је идеална за пролећне дане
ОБАРА СА НОГУ! Ова једноставна комбинација у режији Ђиђи Хадид је идеална за пролећне дане
ХОРОСКОП ЗА 13. АПРИЛ: Близанцима ПОВОЉАН дан, Овна муче АЛЕРГИЈЕ, а један знак се упушта у ЉУБАВНУ АКЦИЈУ
ХОРОСКОП ЗА 13. АПРИЛ: Близанцима ПОВОЉАН дан, Овна муче АЛЕРГИЈЕ, а један знак се упушта у ЉУБАВНУ АКЦИЈУ
Припрема
У плех поређати кекс, прелити са 100 мл топлог млека. У шерпу ставити 100 г изблендираних јагода, 500 мл воде и 3 кашике шећера и ставити на ринглу да ври пар минута. Убацити пудинг и све измешати жицом. Додати исецкан маргарин, изједначити и прелити врућу смесу преко кекса у тепсији. Скувати други пудинг од ваниле уз један ванилин шећер и 3 кашике шећера. Маргарин и желатин додати по упутству. Све изједначити и прелити преко кекса у тепсији. Оставити да се добро охлади па додати умућену слатку павлаку.
За више детаља погледајте видео испод!