Овај РЕЦЕПТ ће постати твој омиљени ДОРУЧАК: Кајгана која је ОДУШЕВИЛА интернет има један ТАЈНИ састојак!
Они који су га испробали тврде да нису окусили ништа боље.
Рецепт за екстра кремасту кајгану постао је виралан, а они који су га испробали тврде да нису окусили ништа боље.
Кењи Лопез-Алт, амерички кувар, поделио је на интернету рецепт од само три корака за савршену кајгану. Један састојак који мијења целу причу је, открива, скроб.
БЛИСТАВА КОЖА, ЗАТЕГНУТИ МИШИЋИ! Глумица НАКОН ТРИ ПОРОЂАЈА изгледа боље него ПРЕ, а све ЗАХВАЉУЈУЋИ овоме!
"Сав намештај су избацили..." Божиновска љута на сина, дочекао је ХАОС! Због снајке ПОБАЦАЛА пола ствари!
СЕЛФИ ПОДИГАО ВЕЛИКУ ПРАШИНУ: Мадона на слици са ћерком, али сви гледају у овај ГРОЗАН ДЕТАЉ! (ФОТО)
Само мала количина скроба спречиће да се јаја посуше и остану тврда - баш супротно, биће мекана и сочна, преноси "Mirror".
Састојци:
- 4 кашике охлађеног маслаца
- 4 јајета
- прстохват соли
- 2 кашичице скроба - може бити кукурузни, кромпиров или од тапиоке
Припрема:
Када је у питању припрема, Кењи препоручује да умутите скроб с једном и по кашиком воде како бисте разбили грудвице. Затим додајте пола количине маслаца, јаја и со и све мутите док не добијете хомогену смесу. Загрејте једну кашику воде у тигању на средњој до јакој ватри, додајте две кашике маслаца и чекајте да се направи пеница, отприлике 10 секунди. Додајте смесу с јајима, па окрећите и мрвите јаја отприлике два минута.
Послужите одмах док је топло. Пријатно!