ВЕШТЕ СУ У КУХИЊИ: Чланице краљевске породице су веома ДОБРЕ КУВАРИЦЕ, а ево шта спремају Кејт и Меган
Могу да користе услуге кувара, али бирају да спремају храну за најмилије!
Представници краљевске породице, по правилу, користе услуге професионалних кувара, иако неки од њих сами кувају за своју породицу. Ипак, која јела највише воле?
Камила (војвоткиња од Корнвола)
ТИНА ТУРНЕР је БЕОГРАД СМАТРАЛА СВОЈИМ ДОМОМ - После три концерта ЈЕДНА СТВАР јој је ЗАУВЕК остала у сећању!
Због дроге изгубила зубе, А ТАЈНУ ВЕЗЕ СА ЖЕНОМ ОДНЕЛА ЈЕ У ГРОБ, најболнији ударац задала јој ЋЕРКА - Витни Хјустон је цену славе СКУПО платила
Познато је да је војвоткиња од Корнвола талентована куварица. Увек је предност давала традиционалним британским јелима. Бивша краљевска куварица једном приликом је изјавила:
- Они су увек били веома штедљиви. Да смо скували печено јагње и оставили остатке, вероватно бисмо направили пастирску питу следеће ноћи - рекла је.
Син Камиле, Том Паркер-Бовлес, постао је познати аутор кувара и често је користио успомене из детињства као извор инспирације. Написао је да ће, када опере малишане, његова мама припремити пилетину у рерни, месне шницле од локалног месара, печеног лососа, разне пите, а једном недељно су јели поховану пилетину за вечеру.
Кејт Мидлтон (војвоткиња од Кембриџа)
Супруга принца Вилијама можда изгледа гламурозно у јавности, али листа јела која кува код куће типична су за сваку британску породицу. То су тестенине, јела из фритезе, кари и нека друга индијска јела. Кејт је више пута спомињала да је љубитељ зачињене хране. Очигледно, деца из Кембриџа су наследила и склоности своје мајке.
Похована пилетина је још једно популарно јело у породици будућег престолонаследника. Краљевска дописница рекла је за "Vanity Фаир" 2012:
- Увече кува супругову омиљену вечеру, пржену пилетину. Војвоткиња је рекла колико њена деца воле да кувају и како јој помажу - рекла је.
- Пре неки дан су направили пасту од сира: једно просијава брашно, друго ставља млеко и путер. И праве салате и остало - додала је.
Меган (војвоткиња од Сасекса)
Супруга принца Харија такође воли да кува, а недељна вечера је један од њених омиљених догађаја. Војвоткиња је рекла:
- Велики сам љубитељ недељних вечера. Било да једемо јагњетину, пржена јела или крем супу, идеја да се недељом окупимо на обилном оброку са пријатељима и породицом ме теши. Волим да лагано кувам недељом, посебно филипинску пилетину - рекла је.
- То је једноставно: треба помешати бели лук, соју, сирће, можете додати мало лимуна и пустити пилетину да се кува у овом сосу на лаганој ватри док не почне да се одваја од костију - додала је.