Никада НЕ СЕЦИТЕ ПЕРШУН НОЖЕМ : Ево шта треба радити са ЗАЧИНИМА
22.09.2020.
12:38
Коментари (0)
Постоји паметнији начин.
Када сечете першун и остало зачинско биље у "букету", најбоље је да то радите маказама, а не ножем.
МНОГИМА НЕ БИ ПАЛО НА ПАМЕТ! Ако пијете кафу скувану НЕКОЛИКО САТИ РАНИЈЕ будите обазриви због ОВИХ ствари
МНОГИМА НЕ БИ ПАЛО НА ПАМЕТ! Ако пијете кафу скувану НЕКОЛИКО САТИ РАНИЈЕ будите обазриви због ОВИХ ствари
Ако хоћете да живите дуго и да будете здрави: У домаћу кафу додајте ово! (РЕЦЕПТ)
Ако хоћете да живите дуго и да будете здрави: У домаћу кафу додајте ово! (РЕЦЕПТ)
ЈЕДНО ЈАЈЕ И ЉУТЕ ПАПРИЧИЦЕ КОНТРОЛИШУ ШЕЋЕР У КРВИ! Једите их овако неколико дана и ПРЕПОРОДИЋЕТЕ СЕ! (РЕЦЕПТ)
ЈЕДНО ЈАЈЕ И ЉУТЕ ПАПРИЧИЦЕ КОНТРОЛИШУ ШЕЋЕР У КРВИ! Једите их овако неколико дана и ПРЕПОРОДИЋЕТЕ СЕ! (РЕЦЕПТ)
Букетић ће остати везан, па ћете моћи да исецкате само онолико колико вам је потребно.
Ако желите да га замрзнете, поделите га на гомилице и сваку спустите у кључалу воду на неколико секунди. Потом стисните биље прстима да бисте га оцедили, па га спакујте у кесицу и ставите у замрзивач.
Сачуваћете му укус и моћи ћете да га искористите у које год доба године будете желели.
ШПАНСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈОЈ НЕЋЕТЕ ОДОЛЕТИ! Направите ћуросе: Заљубићете се на први залогај (РЕЦЕПТ)
ШПАНСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈОЈ НЕЋЕТЕ ОДОЛЕТИ! Направите ћуросе: Заљубићете се на први залогај (РЕЦЕПТ)