ОДМАХ У КУХИЊУ: Када пробате ОВАЈ рецепт са КРОМПИРОМ, нећете га спремати на други начин!
Одличан предлог за вечеру!
Уколико сте у потрази за рецептом за брзу вечеру, ми вам дајемо рецепт за кромпир на бугарски начин. Брзо се спрема, укусан је, а уколико волите кромпир то је још један разлог да одмах кренете ка кухињи.
БИЋЕТЕ ИЗНЕНАЂЕНИ! Доказано: Ево ШТА ће се догодити уколико ПРЕСТАНЕТЕ да пијете КАФУ!
Састојци: 1 кг кромпира, 100 г маслаца, 30 г брашна, 3 јаја, 100 г качкаваља, 200 г киселог млека, со и бибер по укусу.
Остало је неколико дана до Нове године и једну ствар морате да знате
Припрема: Оперите кромпир и скувајте га у посољеној води. Када се охлади, ољуштите га и изрендајте на крупно. Посолите га и распоредите у науљен и брашном посут плех.
БЕЗ ПРЕХЛАДА ОВЕ ЗИМЕ! Ојачајте ИМУНИТЕТ уз САМО једну НАМИРНИЦУ, а чак се једе и уз СЛАТКИШЕ!
Јаја добро умутите, док не удвоструче запремину и додајте растопљени маслац. Додајте и брашно и бибер. Пажљиво промешајте и прелијте кромпир.
Поспите наренданим качкаваљем и пеците на 180 степени 30 минута. Код служења додајте кашику киселог млека и као додатак сервирајте сезонску салату.
У прилогу вам остављамо и ВИДЕО рецепт.