ЖЕЛИТЕ САВРШЕНУ ФИГУРУ? Избегавајте ОВЕ угљене хидрате ако не желите да будете још гладнији
СТОП празним калоријама!
Храна коју једемо утиче на наше здравље. Ако се уопште не хранимо здраво, наталожено сало око струка неће нестати.
Треба да знате да, кад сте на дијети, не би требало да једете једноставне угљене хидрате. Они за организам представљају најједноставнији извор енергије, али проузрокују нагли раст шећера у крви, а затим и његов нагли пад.
Сутра истичу највећи попусти од чак 60% за грчке хотеле!
Једноставни угљени хидрати, које углавном налазимо у производима од белог брашна као што су: бели хлеб, пециво, пахуљице, кекс и колачи, пуни су шећера и празних калорија од којих се само гојимо, и који саботирају сваки губитак тежине.
Рафинисана пшеница, односно бело брашно, не садржи никакве храњиве материје, па смо од ње често убрзо гладнији него када смо сели да једемо.
Празне калорије доводе до претварања поједеног оброка у масно ткиво, што је праћено неравнотежом шећера, која буди жељу за уносом још хране, великом жеђи и задржавањем воде.
Често имате јо-јо ефекат, мршавите и гојите се? СТОП! Тако можете изазвати ОВЕ опасне болести!
Зато би требало да будете опрезни и када су у питању угљени хидрати означени као производи од целог зрна пшенице. Ни они нису много бољи. Бело брашно се на етикети производа може сакрити у називу у седам житарица, пшенично брашно и обогаћено брашно.