Da li je "Le Petit Chef" u Beogradu samo skupa prevara? Jeftina magija u kombinaciji sa lošom hranom ostavlja goste širom sveta nezadovoljnim
Le Petit Chef je čuveni restoran gde najmanji kuvar na svetu priprema hranu upravo na vašem tanjiru.
"Le Petit Chef" otvoren je u aprilu 2015. godine u Marseju. Kroz 3D projekciju stvara se vizuelna priča koja oživljava na stolu, kombinujući meni sa tematskom muzikom i rekvizitima.
Ovaj restoran je stekao status poznate gastronomske destinacije i prisutan je u svim krajevima sveta.
"Le Petit Chef" je od 1. novembra 2024. godine otvorio svoja vrata u Beogradu u Hotelu Lumiere. Nalazi se u srcu Terazijske ulice.
Iako ovaj restoran "obećava" nezaboravno iskustvo, malo pruža. U poslednje vreme sve veći broj ljudi izražava nezadovoljstvo nakon posete ovom mestu. I pored toga što "šou" deluje jedinstveno, mnogi smatraju da se iza svega krije velika prevara.
Gosti, naši čitaoci, navode da je hrana daleko ispod očekivanja, porede je sa avionskom hranom u ekonomskoj klasi koja je čak ukusnija i bolje pripremljena.
- Vino je imalo ukus kao da su ga kupili za manje od tri evra po boci. U hrani je bilo nemoguće uživati. Ovo je zapravo blizu krivičnog dela. Pogledajte slike - samo su neki od komentara naših čitalaca, a njihovih gostiju.
Cena skoro 200 evra po osobi za večeru mnogima se čini neopravdano visokom, s obzirom na kvalitet samih jela. Dosta ljudi se žali na loše pripremljeno meso, koje je bilo sirovo, i navode da su se osećali "opljačkano" i "uvređeno" zbog niskog kvaliteta usluge.
I dok "Le Petit Chef" nastavlja da privlači pažnju u Beogradu, naši čitaoci se pitaju: Da li je ovaj doživljaj stvarno vredan tolikih para?
"Usluga nije bila ni blizu onoga što sam očekivao za ovoliki novac". Prema rečima našeg čitaoca, račun za večeru za dve osobe dostigao je 35.000 dinara, što je izazvalo veliki šok i razočarenje. Za one koji su se odlučili na ovo iskustvo, umesto oduševljenja, imaju gorak ukus u ustima, to je zasigurno.
Stranci ne kriju svoj bes i ogorčenost nakon posete ovom mestu – loša usluga, razočaravajuća hrana i cena koja je potpuno nerealna. Ovaj restoran je postao prava svetska prevara. Mnogi se osećaju iznevereno, jer su očekivali mnogo više za novac koji su platili.
Ovo je samo jedan u nizu loših komentara i ocena na njihov račun.
Kritike su toliko oštre da se mnogi pozivaju na rukovodstvo i traže odgovornost od organizatora.