Srbi BEZ OVOGA ne mogu da žive: Ovaj momak ZARAĐUJE MILIONE proizvodeći HRANU koju mi obožavamo (FOTO)
Najbolja odluka koju je doneo
Nika Kolmana (35), velikog ljubitelja mesa, prijatelj je 2014. godine izazvao da pokrene biznis sa samo 500 funti ulaganja. Kolman je već imao ideju, opklada je pala i tri godine kasnije može reći da je to najbolja odluka koju je doneo. Danas od proizvodnje čvaraka zarađuje 3,5 miliona funti godišnje.
Pročitajte i:
- Devojčica (7) napisala najpotresnije pismo Deda Mrazu: Njene želje su rasplakale SVE koji su ga pročitali (VIDEO)
- 5 godina nije oprala jastučnicu na kojoj je spavala: Na njenim trepavicama bilo je NEŠTO ODVRATNO
- HITNO JE OPERIŠITE! Penzionerka dobila groznicu, a kada je stigao snimak želuca lekari su OSTALI U ČUDU (FOTO)
- Opklada me naterala da li mogu da započnem novi posao sa vrlo ograničenim kapitalom. Umesto da se brinem o tome kako da zaradim novac, skoncentrisao sam se na svoju strast i ono što sam stvarno uživao da radim - kaže Kolman za britanski "San".
►Više fotografija pogledajte u galeriji ispod:
Ono u čemu uživa su pabovi i svinjsko meso i te dve svoje strasti odlučio je da spoji u komapaniju koja se zove "Snafling Pig", a koja je specijalizovana za proizvodnju čvaraka, kao grickalica od svinjskog mesa koje se mogu služiti uz pivo.
Prvo su se prodavali u kesecima poput čipsa, a u međuvremenu, odlučili su malo da promene ambalažu, pa su sad njihov čvarci dostupni i u teglama.
Trud se isplatio. Nik i njegov poslovni partner Endru Alen pojavili su se u avgustu prošle godine u TV emisiji "Dragons Den", jednoj varijanti rijalitija ili takmičenja u kojem se učesnici takmiče da pridobiju investitore za svoje poslovne ideje i osiguraju finansijska sredstva da ih realizuju.
Izgledala je ovako, a onda je postala zavisnik od plastičnih operacija. Sada izgleda JEZIVO
Oni su dobili 70.000 funti od osnivača "Munpig" Nika Dženkinsa, a zauzvrat su mu dali 20 odsto firme. Kako je ona rasla, od Dženskinsa su otkupili njegov deo.
U međuvremenu, posao nastavlja da raste, a i ponuda, koja je nedavno proširena za devet novih ukusa.