clear sky
12°C
21.09.2024.
Beograd
eur
117.062
usd
104.8191
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

POJAS GAZE PRETVOREN U MASOVNU GROBNICU: Izrael i Hamas postigli dogovor, hoće li puške konačno utihnuti?! (FOTO/VIDEO)

21.11.2023. 07:52
Piše:
Pojas Gaze, Izrael
Pojas Gaze, Izrael / Izvor: Shutterstock

46. dan sukoba na Bliskom istoku

Sukob izraelske vojske i Hamasa ušao je u 46. dan. Lider političkog krila Hamasa Ismail Hanije tvrdi da se Izrael i taj palestinski pokret približavaju sporazumu o primirju u ratu u Pojasu Gaze. Detalje dogovora će, kako se očekuje, saopštiti Katar.

Gaza: Broj ubijenih Palestinaca u izraelskim napadima premašio 14.000

Palestinske vlasti u Pojasu Gaze saopštile su večeras da je broj ubijenih Palestinaca u izraelskim napadima na tu oblast od 7. oktobra premašio 14.000. Među 14.128 stradalih Palestinaca je najmanje 5.600 dece i 3.550 žena, prenosi Al Džazira. Pored toga, povređeno je još 33.000 osoba.

Al Kasavni: Izrael naredio evakuaciju jordanske bolnice u Gazi, nećemo poslušati 

Izrael je naredio evakuaciju jordanske poljske bolnice u Gazi, saopštio je danas jordanski premijer Bišer Al Kasavni i poručio da Jordan neće poslušati naređenje.

Al Kasavni je rekao i da je jordanska vojska pojačala prisustvo duž svoje granice "s obzirom na dešavanja u Gazi", preneo je Rojters. Prema podacima palestinskog Ministarstva zdravlja, više od dve trećine bolnica u Pojasu Gaze prestalo je da radi zbog izraelskih napada, dok je preostalih devet bolnica delimično u funkciji. 

Od početka napada zatvoreno je i evakuisano 18 bolnica, uključujući tri bolnice u protekla tri dana: Al-Nasr, Rantisi i Al-Kuds.

UDARNO! Hamas i Izrael dogovorili primirje, poznati detalji sporazuma

Izrael i Hamas dogovorili su prekid vatre koji će trajati pet dana, prenosi Jerusalem post.

Kao hitnu vest list je, na svom nalogu na platformi "X", pozivajući se na političke izvore, objavio da je dogovoreno primirje.

- Prekid vatre između Izraela i Hamasa trajaće pet dana, a četrdesetoro dece i 13 talaca biće oslobođeno iz Hamasovog zatočeništva - rekao je neimenovani izvor.

Više o tome pročitajte OVDE.

Putin na vanrednoj sednici BRIKS osudio postupke SAD u Gazi

Situacija u Pojasu Gaze pokazuje da SAD pokušavaju da monopolizuju posredničke funkcije u palestinsko-izraelskom sukobu, izjavio je predsednik Rusije, Vladimir Putin, na vanrednoj sednici zemalja BRIKS (Brazil, Rusija, Indija, Kina, Južnoafrička Republika). 

Više o tome pročitajte OVDE.

Samit BRIKS o ratu u Gazi, učestvovalo šest zemalja koje 2024. stupaju u taj savez

Lideri zemalja članica BRIKS održali su danas virtuelni samit posvećen ratu Izraela u Pojasu Gaze. Učestvovali su i čelnici Saudijske Arabije, Argentine, Egipta, Etiopije, Irana i Ujedinjenih Arapskih Emirata, zemalja koje će se u januaru 2024. godine pridružiti ovom savezu.

Južnoafrički predsednik Siril Ramafosa ponovo je optužio Izrael za ratne zločine i genocid u Pojasu Gaze.

- Ovaj samit bi trebalo da bude jasan poziv da udružimo naše napore i ojačamo naše akcije s ciljem da okončamo ovu istorijsku nepravdu - rekao je Ramafoza, prenosi Al Džazira.

BRIKS
BRIKS / Izvor: Profimedia

Kineski predsednik Si Đinping pozvao je na održavanje međunarodne mirovne konferencije i poručio da ne može biti održivog mira "bez pravednog rešenja pitanja Palestine".

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je na političko rešenje sukoba, u kome bi BRIKS mogao da učestvuje i pomogne da se do njega dođe.
Prestolonaslednik Saudijske Arabije princ Mohamed bin Salman pozvao je sve zemlje da prestanu da izvoze oružje u Izrael.

Indijski ministar spoljnih poslova Subramanjam Džajšankar oštro je osudio smrt civila i rekao da se zabrinutost palestinskog naroda mora rešavati na "ozbiljan način".

Velika Britanija rasporedila dodatnih 1.000 vojnika širom Bliskog istoka

Velika Britanija je rasporedila dodatnih 1.000 vojnika širom Bliskog istoka nakon Hamasovog napada na Izrael 7. oktobra, izjavio je visoki zvaničnik britanskog ministarstva odbrane Džejms Hepi u obraćanju parlamentu.

Više o tome pročitajte OVDE.

Si zatražio međunarodnu konferenciju za rešavanje sukoba Izraela i Hamasa

Kineski predsednik Si Đinping pozvao je danas na sazivanje međunarodne mirovne konferencije za rešavanje sukoba između Izraela i Hamasa i apelovao na oslobađanje civilnih zatočenika i hitan prekid vatre u Pojasu Gaze.

Više o tome pročitajte OVDE.

Ministar Dačić se sastao sa ambasadorom Izraela

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Države Izrael u Republici Srbiji Jahela Vilana.
U razgovoru je izražena velika zabrinutost zbog nastavka izraelsko-palestinskog sukoba u Gazi, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Srbija je, kako se navodi, osudila teroristički napad Hamasa na Izrael, uz nadu da će na Bliskom istoku u najskorije vreme zavladati mir i uz podsećanje na obavezu poštovanja normi međunarodnog humanitarnog prava i principa humanosti, u cilju sprečavanja civilnih žrtava.  

Ivica Dačić
Ivica Dačić / Izvor: Profimedia

Istaknuto je da je Srbija  zainteresovana za uspostavljanje trajnog mira na Bliskom istoku, zasnovanom na rešenju o dve države, Izraela i Palestine, koje bi živele u miru jedna pored druge.

Bin Salman pozvao sve države da obustave izvoz oružja u Izrael

Prestolonaslednik Saudijske Arabije Mohamed bin Salman pozvao je danas sve države da obustave izvoz oružja u Izrael.

On je na vanrednom onlajn samitu samita BRIKS-a poručio da Saudijska Arabija zahteva "početak ozbiljnog i sveobuhvatnog mirovnog procesa za uspostavljanje palestinske države duž granica iz 1967. godine".

- Stav Kraljevstva je postojan i čvrst - nema načina da se postigne bezbednost i stabilnost u Palestini osim kroz sprovođenje međunarodnih odluka u vezi sa rešenjem o dve države - rekao je Bin Salman, prenosi Al Arabija.

Mohamed bin Salman
Mohamed bin Salman / Izvor: Profimedia

Ponovio je da je Rijad osudio izraelske vojne operacije u Pojasu Gaze i zahtevao da se one odmah obustave.

On je naglasio da se Saudijska Arabija protivi prisilnom raseljavanju Palestinaca iz Pojasa Gaze i pozvao na kolektivne napore da se zaustavi pogoršanje humanitarnih uslova u toj palestinskoj enklavi.

Južna Afrika je domaćin današnjeg virtuelnog sastanka BRIKS-a - grupe velikih ekonomija u usponu koja uključuje Brazil, Rusiju, Indiju, Kinu i Južnu Afriku, s ciljem da se formuliše zajednički odgovora na sukob Izraela i Hamasa.

Saudijska Arabija je ranije ove godine pozvana da se pridruži tom bloku.

Hamas: Indonežanska bolnica u Gazi pretvorena u masovnu grobnicu

Indonežanska bolnica u Gazi je od medicinskog centra pretvorena u "masovnu grobnicu", saopštio je danas portparol ministarstva pod kontrolom Hamasa  Ašraf el Kudra, prenosi Si-En-En.

Pozivajući se na osoblje bolnice, portparol je izjavio da na svim odeljenjima ima leševa i da su mnogi životi izgubljeni zbog nedostatka zaliha.    

- Ispred mrtvačnica je 60 tela - rekao je El Kudra, dodajući da će oni biti sahranjeni u dvorištima unutar bolnice.

Si-En-En takođe navodi, pozivajući se na svog novinara koji se nalazi u Indonežanskoj bolnici, da je situacija u toj ustanovi veoma teška.

Netanijahu: Oslobađanje talaca je prioritet vlade

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu poručio je da je oslobađanje talaca prioritet vlade, navodeći da je to njegova lična i odgovornost celog vojnog kabineta.

Više o tome pročitajte OVDE.

UNICEF upozorava na opasnost od izbijanja epidemije u opkoljenoj Gazi

Dečiji fond Ujedinjenih nacija (UNICEF) upozorio je danas da u opkoljenoj Gazi postoji ozbiljna opasnost od tragičnog izbijanja epidemije.

- U Gazi besni savršena oluja za tragediju. Bez dovoljno goriva svedočićemo kolapsu sanitarnih usluga, a tada ćemo imati, pored minobacača i bombi, savršenu oluju za širenje bolesti - izjavio je portparol UNICEF Džejms Elder, prenosi londonski dnevnik Gardijan.

Elder je upozorio na "očajnički nedostatak vode" i predočio da su fekalne materije razbacane po gusto naseljenim kvartovima.

Palestina, Pojas Gaze
Palestina, Pojas Gaze / Izvor: Profimedia

- Neprihvatljiv je nedostatak toaleta i ozbiljna, stroga ograničenja u pogledu pranja ruku, lične higijene i čišćenja - rekao je Elder. 

Upozorio je da se potencijal za šire gubitke života u Gazi značajno povećava, jer je procenjeno da je oko 800.000 dece raseljeno iz svojih domova.

On je predočio da u Gazi počinje da pada kiša zbog čega će se deca i svi koji su ostali u Gazi suočiti sa ozbiljnom pretnjom masovnog izbijanja bolesti, što bi, kako je naglasio, moglo da bude smrtonosno.

U raketnom napadu Izraela ubijeni novinarka i snimatelj libanske televizije

Novinarka i snimatelj libanske televizije Al Majdin i još jedna osoba poginuli su danas u raketnom napadu Izraela na jug Libana, u blizini granice između dve zemlje.

Libanska novinska agencija je saopštila da se incident dogodio u blizini grada Tir Harfa, preneo je Rojters.

Televizija Al Majadin saopštila je da je Izrael namerno gađao njihovu ekipu. 

Kako je navedeno, novinarka i kamerman te televizije poginuli su kada su iz izraelskog ratnog aviona na njih ispaljene dve rakete neposredno nakon uključenja u program.

Katar: Pregovori o primirju približavaju se cilju

Pregovori o primirju između Izraela i palestinskog pokreta Hamas približavaju su se cilju, izjavio je portparol Ministarstva spoljnih poslova Katara Madžid el Ansari, dodajući da trenutno ne može da iznese detalje eventualnog dogovora.

- Ne možemo da znamo njegove detalje dok se određeni sporazum ne postigne u konačnoj formi - dodao je portparol katarskog ministarstva.

Katar je posrednik u pregovorima dve strane.

Palestinski narod svakodnevno prkosi izraelskim okupatorima

Bez obzira na svakodnevna vojna dejstva, kako pešadije, tako i vazduhoplovstva i artiljerije, Palestinski narod odbija da napusti svoja ognjišta i danas živi u ruševinama.

Na društvenim mrežama kruži sve više snimaka na kojima su prikazani Palestinci, koji se trude da žive normalan život, bez obzira na izazovnu situaciju.

Pet osoba sa dvojnim državljanstvom, srpskim i palestinskim, napustilo je Pojas Gaze.

Petoro ljudi je spaseno zahvaljujući koordinisanim aktivnostima Ministarstva spoljnih poslova Srbije, ambasada Srbije u Tel Avivu i Kairu i nadležnih organa Izraela i Egipta.

Majka i četvoro dece izašli su iz Pojasa Gaze na bezbedno područje u Egipat, a zatim produžili u Srbiju.

Izrael pozvao ambasadora iz Južne Afrike, mogućnost prekida bilateralnih odnosa

Izrael je pozvao svog ambasadora u Južnoj Africi, Eliava Belocerkovsog, nazad u Jerusalim na konsultacije, pred današnje parlamentarno glasanje u Johanesbugu o pitanju zatvaranja izraelske ambasade u toj afričkoj zemlji, prenosi AP.

Južnoafrički predsednik Siril Ramafosa je prethodno izjavio da izraelska vojna operacija u Gazi predstavlja genocid u kome do sada ubijeno najmanje 15.000 ljudi i da je mogućnost prekida bilateralnih odnosa verovatna dok se ne postigne dogovor o prekidu vatre. 

Prošle nedelje je Južna Afrika pozvala Međunarodni krivični sud da izda nalog za hapšenje izraelskog premijer Bendžamina Netanijahua zbog, kako navode, genocida i ratnih zločina nad palestinskom populacijom u Pojasu Gaze.

- Nakon poslednjih izjava Južne Afrike, izraelski ambasador u Pretoriji je pozvan u Jerusalim na konsultacije - napisao je izraelski ministar spoljnih poslova na X (Tviter).

Odluku o privremenom prekidu odnosa predstavila je južnoafričkom parlamentu opoziciona levičarska partija Ekonomski borci za slobodu, uz podršku vladajuće stranke Afrički nacionalni kongres.

Očekuje se da odluka bude predmet diskusije na predstojećem sastanku BRIKS-a, čiji je Južna Afrika članica.

Izraelski ministar: Dogovor bi mogao da donese katastrofu

Ministar nacionalne sigurnosti Itamar Ben Gvir izdao je saopštenje u kojem je upozorio na potencijalne posledice izglednog dogovora Izraela i Hamasa.

- Vrlo sam zabrinut jer se priča o nekom dogovoru... drže nas podalje i ne govori nam se istina. Glasine su da će Izrael ponovno napraviti veliku grešku u sličnom smislu kao dogovor o Šalitu - poručio je. 

Reč je o sporazumu iz 2011. godine, kada je Hamas pristao da oslobodi izraelskog vojnika Gilada Šalita u zamenu za 1027 zarobljenika. Ben Gvir je naveo kako je zabrinut zbog "dogovora koji bi mogao da donese katastrofu", ističući moguće oslobađanje palestinskih zatvorenika, kao i dozvolu dopremanja goriva u Pojas Gaze. 

U toku razmena vatre između IDF-a i Hezbolaha

Tri protivtenkovske vođene rakete ispaljene su iz Libana na oblast Metula na severu Izraela, saopštila je izraelska vojska, dodajući da u napadu niko nije povređen.

Izraelske odbrambene snage odgovorile su artiljerijskom vatrom.

Izraelski Građanski front kritikovan zbog pesme o uništenju Gaze koju pevaju deca

Izraelska organizacija koja sebe naziva Građanski front izazvala je kritike na društvenim mrežama objavljujući pesmu koju pevaju deca, a u kojoj se slavi "uništenje" u Pojasu Gaze i govori da "tamo neće ostati ništa" za godinu dana.

Snimak pesme navodno prikazuje decu evakuisanu iz izraelskih zajednica u blizini Pojasa Gaze, a naišao je na kritike u Izraelu i inostranstvu zbog teksta, kao i zbog toga što je pevaju deca, objavio je "Tajms of Izrael". 

Video je omaž klasičnoj izraelskoj pesmi "HaReut" ("Družina"), koju je napisao pesnik Haim Gouri o događajima iz rata za nezavisnost 1948. godine.

Original je oda ljudima izgubljenim u užasima rata. 

Nova verzija, međutim, ima daleko militantniji ton, sa rečenicama kao što su "IDF prelazi granicu da eliminiše nosioce svastika", "Sve ćemo ih zbrisati" i "Pokazaćemo svetu kako uništavamo naše neprijatelje".

Pesmu su podelili propalestinski aktivisti na društvenim mrežama sa komentarima kao što su: "Izraelska deca pevaju genocidnu pesmu o Gazi" i "Da li tako odgajaju svoju decu?".

U Izraelu, pojedinci su pozdravili novu verziju na društvenim mrežama, ali je većina reakcija bila izrazito negativna. 

IDF izvršio opsadu Džabalije

IDF tvrdi da je njegova 162. divizija završila opkoljavanje Džabalije na severu Gaze i da je spremna za još intenzivnije napade na ciljeve unutar Pojasa Gaze.

U saopštenju se navodi da su 215. artiljerijski puk i vazduhoplovstvo izveli teške udare u Džabaliji da bi „pripremili teren za bitku“.

Na periferiji Džabalije pogođena su tri ulaza u Hamasove tunele, u kojima su se nalazili operativci Hamasa, kaže IDF.

Više o tome čitajte OVDE

Izraelska vojska pogodila Hamasov lanser pored stambene zgrade

 Izraelska vojska je saopštila da je tokom noći pogodila Hamasov raketni lanser sa kojeg je juče gađana teritorija centralnog Izraela.

Vojska je navela da je lanser bio postavljen pored stambene zgrade, a nakon udara, žene i deca koji su se tu sklonili pobegli su iz tog područja, prenosi "Tajms of Izrael".

U saopštenju izraelske vojske je precizirano da je tokom proteklog dana izvela vazdušne napade na još 250 meta Hamasa, uključujući operativce militanata, raketne bacače i infrastrukturu.

Pogođen izbeglički kamp u centru Gaze, strahuje se da ima mrtvih

Strahuje se da je nekoliko ljudi poginulo nakon što je u ponoć bombardovan izbeglički kamp u središtu Gaze.

Palestinska novinska agencija WAFA okrivila je Izrael za napad, ali nije bilo komentara izraelske vojske.

Kamp je navodno bio meta vazdušnih napada u petak i u nedjelju.

IDF: Ubijena još dva izraelska vojnika

Izraelska vojska objavila je da su još dva vojnika, starosti od 20 i 26 godina, ubijena juče u borbama na severu Gaze.

Ubijeni su: 26-godišnji kapetan Arnon Moše Avraham Benvenisti Vaspi iz Jesud HaMa’ala, oficir u izvidničkom bataljonu brigade Givati, kao i 20-godišnji vodnik Ilijaa Senkin iz Nof Hagalila, vojnik u bataljonu Rotem brigade Givati.

Vojska navodi da su u borbama teško ranjena i dvojica rezervista i još tri vojnika.

IDF: Ispod džamije u Gazi pronađena Hamasov objekat za pravljenje raketa

Izraelska vojska (IDF) saopštila je da je ispod džamije u naselju Zejtun u gradu Gazi pronašla objekat koji palestinska militantna grupa Hamas navodno koristi za proizvodnju raketa.

- Džamija, u oblasti Zejtuna, korišćena je kao laboratorija za pravljenje oružja - rekao je portparol IDF-a Danijel Hagari na konferenciji za novinare, prenosi "Tajms of Izrael".

On je dodao da su izraelski vojnici ušli u džamiju kako bi proverili da li postoje neke zamke.

Međutim, prema njegovim rečima, kada su ušli u objekat našli su tunelsko okno i stepenište.

- Teroristi proizvode rakete u džamiji. Koriste islam i simbole islama za terorizam - rekao je Hagari.

CPJ: Broj ubijenih novinara u ratu Izraela i Hamasa povećan na 50

Komitet za zaštitu novinara (CPJ) saopštio je da je broj ubijenih novinara i medijskih radnika od početka rata Izraela i palestinske militantne grupe Hamas povećan na 50.

Među ubijenima je 45 Palestinaca, četiri izraelska i jedan libanski državljanin, dok se tri novinara vode kao nestali.

Pored toga, 11 novinara je povređeno, a 18 je uhapšeno.

U saopštenju CPJ se navodi da je 7. oktobar bio najsmrtonosniji dan za medijske radnike kada je ubijeno šest novinara, a da je drugi najgori dan bio 18. novembar kada je ubijeno pet novinara.

Šef Hamasa: Približavamo se sporazumu o primirju sa Izraelom

Šef politbiroa Hamasa Ismail Hanije tvrdi da se Izrael i ta palestinska militantna grupa približavaju sporazumu o primirju u ratu u Pojasu Gaze.

U saopštenju objavljenom na Telegramu, Hanije, koji se nalazi u Dohi, prestonici Katara, naveo je da je Hamas dao svoj odgovor Kataru i drugim posrednicima, preneo je "Tajms of Izrael". On nije izneo nikakve druge detalje. 

Više o tome čitajte OVDE

Najmanje 17 ljudi ubijeno u izraelskom napadu na izbeglički kamp Nuseirat

Najmanje 17 ljudi ubijeno je u izraelskim napadima na izbeglički kamp Nuseirat u centralnoj delu Pojasa Gaze, javili su jutros palestinski mediji.

Novinska agencija Vafa (Wafa) javila je da je ubijeno 17 ljudi u napadu u ponoć, dok je palestinski informativni centar naveo da je poginulo 15 osoba, dok se "veliki broj" još nalazi pod ruševinama.

Bi-Bi-Si navodi da nije mogao da proveri podatke o žrtvama.

"PUTINOVA CRNA LISTA" Ruski predsednik ima spisak zemalja koje su "opasne" - Među njima Crna Gora i Severna Makedonija
Vladimir Putin

"PUTINOVA CRNA LISTA" Ruski predsednik ima spisak zemalja koje su "opasne" - Među njima Crna Gora i Severna Makedonija

20.09.2024. 21:11
OTAC I SIN POGINULI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Automobil u potpunosti SMRSKAN i ZAGLAVLJEN ispod kamiona (FOTO)
Hitna pomoć

OTAC I SIN POGINULI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Automobil u potpunosti SMRSKAN i ZAGLAVLJEN ispod kamiona (FOTO)

20.09.2024. 21:11
ISPLIVAO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SA ZAPADNE OBALE! Vojnici šutiraju i GURAJU TELA SA KROVOVA - Amerika se HITNO OGLASILA: "Odvratno i nečuveno ponašanje..." (VIDEO)
Izraelska vojska

ISPLIVAO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SA ZAPADNE OBALE! Vojnici šutiraju i GURAJU TELA SA KROVOVA - Amerika se HITNO OGLASILA: "Odvratno i nečuveno ponašanje..." (VIDEO)

20.09.2024. 20:31
NAGRADA OD 1000 EVRA - Traži se Srbin Dragan Golubović: Poslednji put viđen OVDE (FOTO)
Nagrada

NAGRADA OD 1000 EVRA - Traži se Srbin Dragan Golubović: Poslednji put viđen OVDE (FOTO)

20.09.2024. 20:14
Premijer Vučević pozvao vinare da se prijave za subvencije: Ministarstvo privrede u dogovoru sa predsednikom sprema podsticaje
Miloš Vučević

Premijer Vučević pozvao vinare da se prijave za subvencije: Ministarstvo privrede u dogovoru sa predsednikom sprema podsticaje

20.09.2024. 22:41
KOMPLETNO BLOKIRAN SAOBRAĆAJ NA MOSTU KOD BEŠKE: Došlo do teškog udesa, policija i Hitna pomoć na terenu
hitna pomoć

KOMPLETNO BLOKIRAN SAOBRAĆAJ NA MOSTU KOD BEŠKE: Došlo do teškog udesa, policija i Hitna pomoć na terenu

20.09.2024. 22:09
Umrla Nevenka Žegarac: Čuvena profesorka FPN-a
Nevenka Žegarac

Umrla Nevenka Žegarac: Čuvena profesorka FPN-a

20.09.2024. 22:06
SEVAJU KAZNE: Školski autobusi isključeni iz saobraćaja - Policija izvršila pregled pa utvrdila OVE nedostatke
Školski autobus

SEVAJU KAZNE: Školski autobusi isključeni iz saobraćaja - Policija izvršila pregled pa utvrdila OVE nedostatke

20.09.2024. 21:58
ŠTA SE SVE KRIJE IZA SUKOBA IZRAELA I HEZBOLAHA? "Rat" koji je žestoko buknuo prethodnih dana - Nove likvidacije, pejdžeri, napadi na Bejrut i nestanci ključnih ličnosti
Izraleski avion

ŠTA SE SVE KRIJE IZA SUKOBA IZRAELA I HEZBOLAHA? "Rat" koji je žestoko buknuo prethodnih dana - Nove likvidacije, pejdžeri, napadi na Bejrut i nestanci ključnih ličnosti

20.09.2024. 20:11
"PUTINOVA CRNA LISTA" Ruski predsednik ima spisak zemalja koje su "opasne" - Među njima Crna Gora i Severna Makedonija
Vladimir Putin

"PUTINOVA CRNA LISTA" Ruski predsednik ima spisak zemalja koje su "opasne" - Među njima Crna Gora i Severna Makedonija

20.09.2024. 21:11
Otkriveno kakvo je zdravstveno stanje Saše Popovića
Saša Popović

Otkriveno kakvo je zdravstveno stanje Saše Popovića

20.09.2024. 21:54
DETALJI KOJE NIKO NIJE ZAPAZIO! Evo kako je uhapšen otac dečaka ubice nakon Ribnikara, ministar policije tada otkrio KLJUČNU stvar
Dečak ubica

DETALJI KOJE NIKO NIJE ZAPAZIO! Evo kako je uhapšen otac dečaka ubice nakon Ribnikara, ministar policije tada otkrio KLJUČNU stvar

20.09.2024. 19:28