Nanela je SMESU od DVA sastojka na DASKU za sečenje koja je bila MASNA i NEPRIJATNO je mirisala!
Rezultati su fenomenalni!
Najteža mesta za čišćenje u kuhinji obično su frižider i rerna. Kada treba da ih očistite obično je to mukotrpan i posao koji dugo traje.
Ipak, ne treba da zbog toga zanemarite i druge alate i delove kuhinje koje možda smatrate manje bitnim ili čistijim. Mnoge domaćice zanemaruju razne površine i alate koje su pravo leglo bakterija pa ih samo površno čiste, a prljavština na njima i bakterije se skupljaju vremenom.
"NE LIČIŠ NA SEBE, VRAĆAJ KILAŽU!" Pevačica novom fotkom zaprepastila fanove: Jedni kažu da je prelepa, drugi je kritikuju da je previše smršala
Oduvek POGREŠNO OTVARATE flašu ULJA! Kada vidite koliko je KORISNO ono što ste UVEK BACALI, više nećete!
Tako je i sa pilerom koji koristite za čišćenje povrća. Njegovo sečivo nije ravno već isprekidano zbog čega se u ovim neravninama vrlo često skuplajju ostatci povrća koji se sunđerom ne mogu skinuti. Zato je bitno da za ovakve alate koji imaju nedostupna mesta, koristite četku za pranje sudova. Dakle pored sunđera za pranje obavezno nabavite četku.
Pored ovoga se jako malo vremena posvećuje dasci za sečenje, koja je posebno podložna lepljenju masnoća u slučaju da je od plastike. Pored dertedženta, potrebno je da dasku očistite sa malo soli i limunovim sokom. So pospite po dasci, a zatim utrljajte so po dasci sa jednom polovinom limuna. Nestaće sve masnoće i mirisi koje je teško ukloniti.