NE VEŽBA, a godinama održava BESPREKORNU LINIJU: Monika se kune u OVAJ REŽIM ISHRANE - Za 7 dana, telo je DETOKSIKOVANO
Pogledajte njen jelovnik
Zanosna italijanska glumica, Monika Beluči, priznaje da nije ljubitelj vežbanja i da obožava dobru hranu. Međutim, kada slučajno pretera s ukusnim jelima, uvodi sedmodnevni plan ishrane. Na taj način čisti telo od nakupljenih toksina, ubrzava metabolizam i vraća telesnu građu.
Ishrana Monike Beluči je optimalna jer sadrži dovoljnu količinu voća i povrća, bogatog vitaminima, mikroelementima i vlaknima. Budući da koristi med, ne oseća često potrebu za slatkišima. Sva jela pripremaju se vrlo jednostavno, što je savršeno za sve koji imaju malo slobodnog vremena.
MILICA PAVLOVIĆ U NAJPOŽELJNIJOJ BOJI LETA: U nikad dubljem šlicu, otkrila u prvi plan svoje atribute (FOTO)
RECITE ZBOGOM NADUTIM I TAMNIM PODOČNJACIMA: Trik uz koji ćete sprečiti nastanak tragova umora ispod očiju
MAGIČNA JUTARNJA RUTINA! Uradite ovo SVAKOG JUTRA, a nakon 4 DANA muškarci ce juriti za vama kao omamljeni
Prvi dan
Doručak: 150 ml prirodnog i nezaslađenog jogurta s komadićima jabuke
Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa 1 kašičicom maslinovog ulja, kriška kukuruznog hleba
Večera: zdela svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašičicom maslinovog ulja i 50 grama narendanog sira, 150 grama salate, voće
Drugi dan
Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema
Ručak: omlet od 3 jaja, 2 male kuvane tikvice, komad integralnog hleba
Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata
Treći dan
Doručak: šolja zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp
Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenog krompira s peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira
Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem
Četvrti dan
Doručak: nezaslađeni nemasni jogurt s 2 kašičice meda, 40 g sira
Ručak: 100 grama pirinča, 100 grama kuvane tikvice, 100 grama kuvane junetine
Večera: činija bilo kojeg voća, 200 grama kuvane nemasne ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće
Peti dan
Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera
Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandžom ili grožđem
Večera: 250 grama salate od povrća, uz malo pasulja, voće
Za kraj potrebno je samo još da ponovite bilo koji od prethodnih dana u preostale dane jelovnika, piše City Magazine.