Očistite REŠETKU za ROŠTILJ u par poteza, BEZ MUKA uz dve namirnice koje svi imaju u kuhinji
Jednostavno i brzo sredite rešetku od roštilja i uklonite tvrdokorne masnoće
Prvi maj je danas, a s njim i tradicionalno roštiljanje. Ipak, tu nije kraj s ovom omiljenom aktivnoščću. Kada su temperature prijatne prolećne, a dani bez kiše, najbolji način da provedmo slobodno vreme je u prirodi.
Pravi je gastronomski, ali i društveni užitak, ali je više nego naporno kada morate da pripremite rešetku na kojoj su se sada skupile masnoće od prethodne upotrebe.
Zovu je "PROLEĆNA INFUZIJA"! Ovo je NAJMOĆNIJA BILJKA koju imate u dvorištu, ČISTI JETRU, KOŽU, izbacuje višak soli!
Lidija Vukićević (60) otkrila tajnu svog MLADOLIKOG IZGLEDA: Izbacila je 1 namirnicu iz ishrane - JEDNOSTAVNO JE!
Kako vas prljave rešetke ne bi oneraspoložile, donosimo odličan savet kako da ih brzo i jednostavno očistite.
Crveni luk i belo sirće su dobitna komininacija. Ako imate električni roštilj pre čišćenja ga možete zagrejati. Isprskajte roštilj belim sirćetom kako bi se masnoće što brže rastvorile. Potom uzmite polovinu crvenog luka i sastružite masnoću sa rešetki roštilja. Na kraju možete preći još jednom preko rešetki sa aluminjskom folijom.