OVAJ SASTOJAK je savšen dodatak svakom "FENSI" jelu, a uopšte NIJE SKUP!
Sladak i ukusan, jedar i sočan...oduševiće vas!
Sušeni paradajz u maslinovom ulju je postao obavezan dodatak svakom fensi jelu.
Dostupan je u svim bolje opremljenim trgovinama, a može se sasvim lako i jeftino napraviti i kod kuće.
Pasterizacija je odličan način da sačuvate čeri paradajz u svom obliku, a da vam traje preko cele zime. Crveni, žuti, sitniji, malo krupniji, ili sitniji, svaki je lep na svoj način.
Ovo rajsko povće, može nam biti jako ukusno začinjena zimnica.
Postupak pravljenja uopšte nije težak, lako ga prave i početnici u kuvanju, a zaista pruža veliko zadovoljstvo ukusa. Za ovaj domaći recept ne trebamo ni odvajati mnogo vremena ni truda, potrebno je samo dosta ljubavi prema ovom zdravom povrću, koji obiluje vitaminom C. Pored vitamina C, paradajz ima dosta lekovita svojstva, jer je jedan od prirodnih antioksidanata.
Postupak pravljenja možete pogledati u nastavku.
Oko 30 posto PREMINULIH od korone imalo je OVU HRONIČNU BOLEST: Evo šta činiti u slučaju zaraze i kako je izbeći
Ova 2 SIMPTOMA nikako ne smete da IGNORIŠETE! Jasno ukazuju da sa ŠTITNOM ŽLEZDOM nešto nije u redu!
Sara Džesika Parker OTKRILA kako ju je Keri Bredšo UPROPASTILA!