OMILJENO ITALIJANSKO PREDJELO: Brusketi su idealni za UŽINU, a evo kako da ih NAPRAVITE!
10.07.2019.
15:49
Komentari (0)
Ukusno.
Brusketi su jedno od omiljenih italijanskih predjela. Idealni su za užinu ili laganiji obrok. Spremaju se brzo i odličan su izbor za žurke i druženje sa prijateljima. Imate vremena da ih spremite i kada dođu nenajavljeni gosti. Evo kako da ih napravite.
Pallini beach, Athos palace i ekskluzivni Theophano imperial - SAMO U TRAVELLANDU![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/10/athos-palace-hotel-3.jpg?itok=Oh4K82l8)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/10/athos-palace-hotel-3.jpg?itok=Oh4K82l8)
Pallini beach, Athos palace i ekskluzivni Theophano imperial - SAMO U TRAVELLANDU
IZAZIVA ODBOJNOST KOD ŽENA! Ovu gadnu naviku SVAKI muškarac mora da iskoreni!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2015/10/13/veze.jpg?itok=IHZmwizn)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2015/10/13/veze.jpg?itok=IHZmwizn)
IZAZIVA ODBOJNOST KOD ŽENA! Ovu gadnu naviku SVAKI muškarac mora da iskoreni!
"NEKA ZAPROSI ON MENE": Milica Todorović iskreno o svojoj vezi "Volela bih da imam bebu", a njen dečko...![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/2014/12/28/img_3932.jpg?itok=4FRl6q3s)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/2014/12/28/img_3932.jpg?itok=4FRl6q3s)
"NEKA ZAPROSI ON MENE": Milica Todorović iskreno o svojoj vezi "Volela bih da imam bebu", a njen dečko...
Sastojci:
kriške hleba ili tosta po izboru
maslinovo ulje
bosiljak
paradajz
Po izboru: beli luk, so
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/10/athos-palace-hotel-3.jpg?itok=Oh4K82l8)
Pallini beach, Athos palace i ekskluzivni Theophano imperial - SAMO U TRAVELLANDU
DA NE POVERUJEŠ: Najpopularnija voditeljka "Pinka" KUPILA hotel na MORU - ostvarila ŽIVOTNI san?!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/09/screenshot_from_2019-07-09_17-44-18.jpg?itok=im3j3RP6)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/09/screenshot_from_2019-07-09_17-44-18.jpg?itok=im3j3RP6)
DA NE POVERUJEŠ: Najpopularnija voditeljka "Pinka" KUPILA hotel na MORU - ostvarila ŽIVOTNI san?!
VOLELA JE SAMO JEDNOG ČOVEKA: Njen suprug je preminuo pre gotovo 30 godina, sudbina im je jedna od NAJTUŽNIJIH BIVŠE JUGE, a reči koje mu i dan - danas piše su prelepe![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/06/19/josipa2.jpg?itok=F0iGq5KC)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/06/19/josipa2.jpg?itok=F0iGq5KC)
VOLELA JE SAMO JEDNOG ČOVEKA: Njen suprug je preminuo pre gotovo 30 godina, sudbina im je jedna od NAJTUŽNIJIH BIVŠE JUGE, a reči koje mu i dan - danas piše su prelepe
Priprema:
Kriške hleba premažite maslinovim uljem i poredajte na pak papir. Pecite 6 minuta na 180 stepeni. Za to vreme iseckajte paradajz i pomešajte ga sa bosiljkom i po izboru belim lukom. Kada izvadite hleb iz rerne, rasporedite smesu na kriške. Vratite u rernu na još 6 minuta.