HRANLJIVO, A POSNO: Kad hoćeš da odmoriš od MESA, ovo jelo, gotovo za 30 min, će te preporoditi!
01.11.2020.
14:50
Komentari (0)
Prste da poližeš.
Kada želite da malo odmorite telo od mesnih proizvoda, preporučujemo vam da napravite recept od povrća koji će oporaviti vaš organizam, a što je takođe dobro, sprema se za samo pola sata.
Pun mesec u NOĆI VEŠTICA DONEO je velike mogućnosti! Evo šta MORATE DANAS da URADITE za ostvarenje ŽELJA!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/09/06/mesec.jpg?itok=lg951kl4)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/09/06/mesec.jpg?itok=lg951kl4)
Pun mesec u NOĆI VEŠTICA DONEO je velike mogućnosti! Evo šta MORATE DANAS da URADITE za ostvarenje ŽELJA!
Poznata manekenka ZGROZILA javnost - priznala da PIJE VLASTITO MLEKO!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/59996/profimedia-0288148917.jpg?itok=ylYTmej4)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/59996/profimedia-0288148917.jpg?itok=ylYTmej4)
Poznata manekenka ZGROZILA javnost - priznala da PIJE VLASTITO MLEKO!
Započni dan kao KEJT MIDLTON! Budi NEGOVANA kao sa dvora za par stotina dinara![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2020/10/31/screenshot_from_2020-10-31_21-34-00.jpg?itok=vMWTGerw)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2020/10/31/screenshot_from_2020-10-31_21-34-00.jpg?itok=vMWTGerw)
Započni dan kao KEJT MIDLTON! Budi NEGOVANA kao sa dvora za par stotina dinara
Sastojci:
- pola kilograma krompira
- 300g šargarepe
- 1 koren celera
- pola kilograma karfiola
- 2 kašike začina
- 4 kašike brašna
- pola litre paradajz soka
- 3 čena belog luka
- so
Priprema:
Krompir oljuštite, šargarepu očistite i isecite po dužini. Koren celera očistite i isecite na 4 dela, a karfiol operite. Sve to nalijte vodom da ogrezne i obarite. Kada je kuvano, dodajte začin, pa vodu iz povrća iscedite, a povrće složite u činiju. Brašno razmutite u paradajz soku i uspite u njega vrelu vodu u kojoj se kuvalo povrće, neprestano mešajući na vatri, dok se ne dobije željena gustina.
Sklonite sa vatre, dosolite i dodajte naseckani beli luk u sos. Na kraju sos prelijte preko složenog povrća.
Prijatno.
Sa OVIM PROBLEMOM ste se sigurno nekada susreli: Otkrivamo TRAJNO REŠENJE ![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/330764/kosa_naslovna.jpg?itok=emJo7tHG)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/330764/kosa_naslovna.jpg?itok=emJo7tHG)