CEO ŽIVOT POGREŠNO SEČEMO LUK: Postoji brži način, a nož vam uopšte nije potreban
31.01.2020.
06:15
Komentari (0)
Nije na odmet znati.
Seckanje luka je jedna od veština koju svako mora da savlada jer nema jela gde nije neophodan. Međutim, koliko god to radili, čini se da nikad ne postaje lakše ili brže.
Zato se ponovo pokazala istinita izreka da "ako hoćeš da nešto završiš brzo i efikasno, to daš lenjom čoveku da uradi".
Ne seckaju ga, već uzmu rende.
Ne samo da je ovo brže i praktičnije, već zapravo i mnogo bolje za ukus samog jela, jer će rende dodatno zgnječiti luk koji će pustiti više ukusa.
GENIJALNO! Evo šta će se DESITI ako pre SECKANJA stavimo CRNI LUK u FRIŽIDER!
GENIJALNO! Evo šta će se DESITI ako pre SECKANJA stavimo CRNI LUK u FRIŽIDER!
Stavio je PUNJAČ ZA TELEFON u CRNI LUK i desilo se OVO - šokiraće Vas (VIDEO)
Stavio je PUNJAČ ZA TELEFON u CRNI LUK i desilo se OVO - šokiraće Vas (VIDEO)
Uzela je CRNI LUK i TRLJALA GA PO OBRVAMA - zbog onoga što je dobila, učinićete ISTO (VIDEO)
Uzela je CRNI LUK i TRLJALA GA PO OBRVAMA - zbog onoga što je dobila, učinićete ISTO (VIDEO)
Zašto jedemo crni luk iz Perua i paradajz iz Burkine Faso?
Zašto jedemo crni luk iz Perua i paradajz iz Burkine Faso?
Crni luk, kakao i maslinovo ulje - najveći neprijatelji zanoktica