GREŠKA KOJU SVI PRAVE! Hleb NIKADA ne treba da čuvaš u kesi! Evo zbog čega!
Ovako je ispravno čuvati ga!
Skoro svi hleb ostavljaju na kuhinjskom stolu ili u kutiji za hleb, pri tom držeći ga istovremeno i u kesi, a ne znaju da je to jedna od najvećih grešaka koje se prave.
6 situacija koje prosečan stanovnik Srbije ne može da zamisli bez kafe - da li ovo važi i za vas?
ČUDESNA DEJSTVA SODE BIKARBONE - Izbeljuje ZUBE, ublažava OPEKOTINE... Evo kako da je koristiš!
PREKINUTA TRADICIJA DUGA PREKO 20 GODINA: Najpoznatija revija VIKTORIJINIH ANĐELA više neće postojati!
Hleb koji se čuva na ovaj način vrlo brzo se ubajati.
Kesa će polako, ali sigurno "osušiti" hleb, a sobna temperatura je idealna za razvoj buđi. Plus ako hleb ostavljate u kuhinji na mestima gde može da dođe u kontakt sa vodom, ubuđaće se još brže.
Najbolje rešenje, koliko god vam možda blesavo zvučalo, jeste da stavite hleb u zamrzivač.
Ovako ćete uvek imati svežu veknu, a možete je odmrznuti na dva načina:
VELIKA ASTROLOŠKA PROMENA: 8.avgusta OČEKUJTE preokret, a EVO šta će se DOGODITI!
SPAS U POSLEDNJI ČAS: Muči vas CELULIT?! Evo kako da ga SAKRIJETE, pomoću ova tri sastojka!
ZDRAVA ISHRANA JE NAJBITNIJA KADA SI TRUDNA! Saznaj šta je potrebno TEBI, a šta BEBI od namirnica!
1. Ako vam treba odmah, izvadite zaleđeni hleb, stavite ga u aluminijumsku foliju i zagrejte u rerni;
2. Ako želite svež hleb za ujutro, izvadite ga pred spavanje i stavite na čistu kuhinjsku krpu da se preko noći lagano otapa. Ujutro će ukus biti kao da ste ga tek kupili u pekari!