HRSKAVE I PREUKUSNE: Recept za punjene, pohovane PALAČINKE kojima niko ne može odoleti!
06.06.2023.
08:40
Komentari (0)
Obožavaju ih i mladi i stari
Potrebno je:
- Palačinke
- 100 gr kisele pavlake
- 100 gr šunke
- 100 gr mlečnog kačkavalja
- kečapa
- 100 gr brašna
- 100 gr prezli
- 1 jaje
- malo mleka
- ulje
BAKIN RECEPT za ukusan i BRZ RUČAK: Tikvice u kombinaciji sa MESOM - sočne i pune fila, tope se u ustima
BAKIN RECEPT za ukusan i BRZ RUČAK: Tikvice u kombinaciji sa MESOM - sočne i pune fila, tope se u ustima
DODALA MESO I KROMPIR - Potpuno drugačiji ukus PLJESKAVICA od TIKVICA po receptu iz bakine kuhinje (VIDEO)
DODALA MESO I KROMPIR - Potpuno drugačiji ukus PLJESKAVICA od TIKVICA po receptu iz bakine kuhinje (VIDEO)
Priprema:
Palačinke premazati pavlakom, u list šunke staviti lista kačkavalja pa preko kečapa. Uviti u rolnicu.
Staviti na premazanu palačinku, saviti ivice i uviti u rolnicu. Jaje umutiti, dodati 50 ml mleka pa izmešati. Provući palačinku pa uvaljati u brašno, ponovo u jaje i mleko pa u prezle.
Pržiti na umerenoj temperaturi da porumene. Odozgo ukrasiti kečapom i rendanim kačkavaljem. Služiti toplo.