JEDNOSTAVNE ZA PRIPREMU! Pohovane tikvice sa susamom - spolja HRSKAVE, unutra fine i sočne (RECEPT)
06.07.2022.
09:11
Komentari (0)
Odlične za tople dane
Potrebno je:
- 2 tikvice srednje
- 2 jaja
- 2 kašike kisele pavlake
- 100 gr susama
- 50 gr soinih pahuljica
- 4 kašike brašna
- soli, ulje
POHOVANE PUNJENE PAPRIKE KOJE SE TOPE U USTIMA: Napravite IZVRSTAN RUČAK po bakinom omiljenom receptu (VIDEO)
POHOVANE PUNJENE PAPRIKE KOJE SE TOPE U USTIMA: Napravite IZVRSTAN RUČAK po bakinom omiljenom receptu (VIDEO)
HRSKAV KROMPIR ZA 2 MINUTA: Lagana, brza i ukusna letnja večera ZA POČETNIKE po bakinom receptu (VIDEO)
HRSKAV KROMPIR ZA 2 MINUTA: Lagana, brza i ukusna letnja večera ZA POČETNIKE po bakinom receptu (VIDEO)
Priprema:
Tikvice oguliti, iseći na listiće i posoliti. ostaviti da pusti tečnost. Umutiti jaja, dodati pavlaku i izjednačiti.
Na foliju dodati brašno i susam.
Tikvice provući kroz brašno, jaja i susam. Pržiti da porumeni. Vaditi na papirne ubruse.