HLEB, ŠPAGETE, MED - Monika Beluči i u 6. deceniji ima VITKU LINIJU, ne ide u teretanu, a OVAKO SE HRANI
Evo šta u toku dana jede jedna od najlepših žena.
Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svetu koja je postala simbol seksepila. Lepa Italijanka gazi 6. deceniju, a uprkos tome redovno krasi razne editorijale svetskih magazina. Mnoge dame se pitaju čemu duguje takvo zanosno telo i čime se hrani.
Glumica neretko ističe da nije ljubitelj teretane i vežbanja, dok takođe voli "dobro da pojede". Međutim, često napravi presek, te ima poseban režim ishrane koji periodično praktikuje.
HOROSKOP ZA 08. MAJ: Ovnovima se savetuje OPREZ, Vagi strpljenje, a OVAJ ZNAK očekuju ljubavna iskušenja
BOMBA I U ŠESTOJ DECENIJI - Ovako se neguje KARMEN ELEKTRA, jedna NAVIKA joj je promenila život
Ishrana Monike Beluči je optimalna jer sadrži dovoljnu količinu voća i povrća, bogatog vitaminima, mikroelementima i vlaknima. Budući da koristi med, ne oseća često potrebu za slatkišima. Sva jela pripremaju se vrlo jednostavno, što je savršeno za sve koji imaju malo slobodnog vremena.
Prvi dan
Doručak: 150 ml prirodnog i nezaslađenog jogurta s komadićima jabuke
Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa 1 kašičicom maslinovog ulja, kriška kukuruznog hleba
Večera: zdela svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašičicom maslinovog ulja i 50 grama narendanog sira, 150 grama salate, voće
Drugi dan
Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema
Ručak: omlet od 3 jaja, 2 male kuvane tikvice, komad integralnog hleba
Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata
Treći dan
Doručak: šolja zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp
Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenog krompira s peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira
Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem
Četvrti dan
Doručak: nezaslađeni nemasni jogurt s 2 kašičice meda, 40 g sira
Ručak: 100 grama pirinča, 100 grama kuvane tikvice, 100 grama kuvane junetine
Večera: činija bilo kojeg voća, 200 grama kuvane nemasne ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće
Peti dan
Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera
Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandžom ili grožđem
Večera: 250 grama salate od povrća, uz malo pasulja, voće
Za kraj potrebno je samo još da ponovite bilo koji od prethodnih dana u preostale dane jelovnika