NAJSOČNIJI KOLAČ SA VIŠNJAMA: Veoma se LAKO PRIPREMA, svi sastojci dodaju se u jednu posudu (VIDEO)
21.05.2022.
08:25
Komentari (0)
Brzo i jednostavno, a veoma ukusno!
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za kolač sa višnjom koji će obradovati sve ukućane.
NIJE LIMUN, A NI LAN: Ovu NAMIRNICU ostavi u VODI da PRENOĆI, napitak SKIDA SALO sa STOMAKA u rekordnom roku
NIJE LIMUN, A NI LAN: Ovu NAMIRNICU ostavi u VODI da PRENOĆI, napitak SKIDA SALO sa STOMAKA u rekordnom roku
ŽITARICA KOJU JEDU JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ SVAKOG DANA: Telo se čisti od TOKSINA i organizam će se brzo preporoditi
ŽITARICA KOJU JEDU JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ SVAKOG DANA: Telo se čisti od TOKSINA i organizam će se brzo preporoditi
Potrebno je:
- mere male šole za kafu (100 gr)
- 3 jaja
- 2 šoljice brašna
- 2 šoljice griza
- 1 prašak za pecivo
- 1 šoljica ulja
- 3 šoljice šećera
- 180 ml jogurta
- 500 gr voća
- 1 puna kašika kakaa
- korica limuna
Priprema:
Umutiti belanca sa šećerom dodati brašno i griz sa praškom za pecivo, ulje, jogurt, žumanca i koricu limuna.
Sve dobro izjednačiti. Podeliti na dva dela, u jedan dodati kakao. Tepsiju obložiti pek papirom pa sipati testo. Peći na 200 stepeni C 6 minuta. Preko tamnog dela dodati voće, ja sam stavila višnje, pa sipati svetli deo i rasporediti.
Vratiti ponovo u rernu i peći još 30 minuta da lepo zarumeni. Seći potpino hlađen. Po želji posiuti prah šećerom i vanilin šećerom. Uživajte..