VIDEO IMA 20 MILIONA PREGLEDA - Ovako se ispravno PRIPREMA melem od ĐUMBIRA i limuna, podiže IMUNITET
Detoksikuje i štiti od prehlade!
Limun i đumbir mnogi koriste jer su dobri za podizanje imunitet, štite od virusa i prehlada. Zato vam predlažemo da napravite melem koji možete konzumirati u toku zime na bazi ovih sastojaka.
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/10/26/profimedia-0176961126.jpg?itok=0jSf8sN2)
Evo KAKO VARAJU ZNAKOVI ZODIJAKA: Obratite pažnju na horoskopski znak vašeg partnera
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/10/24/tetovaze.jpg?itok=NHZkiocY)
Dao je 15.000 EVRA DA MU OD LICA NAPRAVE OVO: Uklonio je komad uha, obojio zenice, a to je SAMO POČETAK!
Ovo je jedan jednostavan, a ukusan recept za jači imunitet u čijem ukusu ćete moći da uživate.
Sastojci:
- 2 limuna
- koren đumbira
- malo meda
Limun se pre pripreme dobro očisti, najpre se kora istrlja krupnom solju, zatim soda bikarbonom i ostaviti da odstoji u vodi u kojoj je rastvorena soda bikarbona 15 minuta.
Naseckati limun na što tanje kolutiće, pripremiti i komadiće đumbira. Iz limuna izvaditi semenke kako smesa ne bi bila gorka.
Kriške limuna staviti na dno tegle i dodati đumbir, zatim preliti medom po izvoru, zatim novi red limuna i đumbira uz dodavanje meda i tako dok se tegla ne napuni.
Preporučuje se da se potroši u periodu od dve do četiri nedelje.
Na videu u prilogu pogledajte kako se priprema ovaj melem.