MEŠAVINA MONAHA SA TIBETA: Dobro za pamćenje, ubrzava rad creva, čisti krvne sudove, PIJE SE JEDNOM GODIŠNJE
Pre bilo kakave upotrebe obavezno se konsultovati sa svojim lekarom.
Eliksir koji čisti organizam i održava vitalnosti tela i duha koriste od davnina tibetanski monasi.
Specijalna mešavina pomaže kod smanjenja simptoma proširenih vena, aktivira moždanu aktivnost, poboljšava pamćenje, vid i sluh, podstiče bolji rad creva, prečišćava krvne sudove i uopšteno jača imunitet. Ovaj eliksir dobrog zdravlja i mladosti nije bez razloga popularan i na Istoku i Zapadu.
"NEMOGUĆE DA JOJ JE TO MAMA" Naša glumica podelila sliku sa majkom i izazvala lavinu komentara (FOTO)
DOVOLJNA JE ŠAKA DNEVNO: Evo KOJE koštunjavo voće je NAJZDRAVIJE - pomaže kod srca, upalnih procesa itd.
Luna Đogani za tajno venčanje NIJE imala BIDERMAJER, ali ovaj aksesoar preti da bude HIT kod nevesta (FOTO)
Ipak, ovu smesu ne bi trebalo da uzimaju osobe koje su alergične na beli luk, imaju bolesne bubrege, gastritis i čir na želucu, kao ni trudnice ni dojilje.
Tibetanski monasi kažu da je dejstvo ovog "leka" izuzetno snažno, pa ga ni u kom slučaju ne treba zloupotrebljavati. Osobe koje imaju do 50 godina ne bi trebalo da ga uzimaju više od jednom u toku tri godine. Nakon toga, potrebno je napraviti pauzu, a zatim koristiti tinkturu svega jednom godišnje.
Pre nego što počnete da koristite ovaj tibetanski eleksir, neophodno je prvo da pročistite telo ishranom, i to otprilike u trajanju od nedelju dana. Izbegavajte masno, dimljeno, prženo meso, industrijske soseve, brzu hranu, slatkiše sa visokim sadržajem šećera. Pijte najmanje dva litra čiste vode dnevno. Ne konzumirajte alkohol, jak čaj i kafu, kakao i ljute i jake začine. Vežbajte, više se krećite, budite na otvorenom.
Tibetanski recept za eliksir dobrog zdravlja i mladosti
Da biste pripremili tinkturu, uzmite jednake količine belog luka i alkohola (može i kvalitetna votka): na 100 grama belog luka - ide 100-150 mililitara alkohola.
Oljuštite i iseckajte beli luk na sitno. Stavite u flašu ili teglu sa vakuum zatvaračem. Napunite alkoholom, zatvorite, dobro promućkajte i stavite na hladno i tamno mesto da odstoji 10 dana. Možete ga držati i u frižideru, ali pre toga je neophodno posudu umotati u tamnu krpu.
Posle 10 dana procedite smesu, talog procedite kroz gazu. U istu posudu ponovo sipajte tinkturu, zatvorite i ostavite da odstoji još četiri dana.
Način upotrebe: "Lek" treba uzimati 10 dana. Konzumira se sa 50 ml mleka i to na sledeći način: 3 puta dnevno 20 minuta pre obroka. Tretman počinje jednom kapljicom tinkture, pa se povećava - drugog dana dve kapi, trećeg tri... I tako pet dana. Od šestog dana, doziranje se smanjuje obrnutim proporcijama: 5-4-3-2 i 1 kap.
Pre bilo kakave upotrebe obavezno se konsultovati sa svojim lekarom.