Čaj od ove BILJKE u potpunosti REGULIŠE problem NADUTOSTI i zadržavanja vode, ubrzava METABOLIZAM i detoksikuje!
Veoma brzi rezultati!
Većina ljudi ima problem nadutosti i gasova. Neprijatni grčevi u želucu i uznemirena creva javljaju se uglavnom kao posledica nedovoljnog žvakanja hrane, kada se unosi više vazduha nego što je potrebno. Takođe, na pojavu ovog problema utiču i ugljeni hidrati, kao i laktoza iz određenih namirnica poput mleka, kupusa i nekih vrsta žitarica.
Hrana je glavni uzročnik nadimanja, a neke se namirnice smatraju prirodnim proizvođačima gasova: vrući hleb, voće, povrće, (naročito pasulj, kupus, karfiol, boranija i grašak), mlečni proizvodi i gazirana pića.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/03/02/ivona.jpg?itok=DJKkMmoK)
Lepa voditeljka uspela je da POBEDILA KANCER i danas živi punim plućima: “Nisam bila depresivna i sebe gledala kao žrtvu”
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/03/02/shutterstock_1756604171.jpg?itok=G9khhj7v)
MASNA JETRA JE ČESTA I VEOMA JE OPASNA: Ovaj PRIRODNI NAPITAK brzo pomaže u čišćenju ovog vitalnog organa
Navedene namirnice sadrže puno ugljenih hidrata koje organizam ne može u potpunosti da svari, te dolazi do pojave gasova. Veštački zaslađivač - sorbitol ima osobinu da stvara gasove.
Stomak se najčešće nadima zbog hrane koja se teško vari, ali može biti znak i da se u telu razvija opasna bolest, poput karcinoma. Ako često osećate nadimanje stomaka, treba obavezno da posetite lekara, a mnogi stručnjaci za lečenje ove tegobe preporučuju biljku koju skoro svako ima u kuhinji.
Reč je o peršunu koji je diuretik, antiseptik i reguliše upale, a vekovima je poznat kao vrlo lekovita biljka u narodnoj medicini.
Peršun ima karminativna svojstva, kao i bosiljak, komorač i kamilica, što ga čini moćnim prirodnim lekom koji rešava problem nadimanja i gasova.
Možete skuvati čaj od peršuna, piti vodu u kojoj je stajao ili ga stavljati u jela kako bi pomogao u regulisanju metabolizma i radu creva. Takođe, peršun sadrži folne kiseline, antoksidante (flavonidi), zdrava jedinjenja (miristicin i apiol) i vitamine K, C i A, pa je odličan prirodni lek za ceo organizam. Mnogi stručnjaci preporučuju i đumbir u borbi protiv nadimanja stomaka.
Očistite organizam od toksina i sprečite opasne bolesti jetre i stvaranje kamena u bubregu.
Stavite šolju vode da proključa, a zatim dodajte kašičicu kurkume i kašičicu đumbira u prahu. Promešajte napitak, pa dodajte jednu šolju mleka. Napitak procedite i zasladite medom. Đumbir i kurkuma su poznati kao namirnice koje najbrže izbacuju otrove iz tela, a njihova kombinacija sa medom i mlekom sačuvaće zdravlje organa.