Ogulite ga u JEDNOM POTEZU: Evo kako da SKINETE KOŽICU sa PARADAJZA, trebaće vam samo voda
Bez muke!
Seznona pravljenja zimnice je počela. Bilo da pravite pinđur, želite da zaledite paradajz ili pravite sok, uvek je problem kako najlakše i najbrže skinuti kožicu.
Sve domaćice znaju koliko ovo može da bude dosadan i naporan posao. Često vam ne polazi za rukom da ga lako oljuštite, a neretko se dogodi i da se isprskate i napravite haos po celoj kuhinji.
IZUZETNO TEŠKA JESEN ZA OVE ZNAKE - ŠKORPIJA će biti posebno RANJIVA, Ovan I Vaga da čuvaju novac
POZA "LJULJANJE MAJMUNA" za divlje iskustvo: Žene u 1 momentu doživljavaju VRHUNAC, gori SVE
Međutim, postoji jednostavan trik, koji će vam olakšati ove muke. Kako bi na najlakši način ogulili koru, potrebno je da prvo skinete peteljku, a potom paradajz sa donje strane malo zasecite oštrim nožem, samo po površini.
Spustite ga u šerpu sa ključalom vodom i ostavite ga tridesetak sekundi, a potom ga prebacite u sud sa hladnom vodom. Posle dva minuta, odvojte koru nožem ili prstima u jednom potezu, a zatim ga očistite na uobičajeni način.