OVAKVU PICU NISTE PROBALI: Alzaško testo puno hrskave slanine odmah će nestati sa vaše trpeze (RECEPT)
14.02.2022.
08:23
Komentari (0)
Ukoliko niste probali, evo idealne prilike
Potrebno je za testo:
- 250 gr brašna
- 130 ml vode
- 30 ml maslinovog ulja
- soli
Naša pevačica USRED EMISIJE DOŽIVELA INFARKT: "Ceo dan sam osećala OVE SIMPTOME, a onda je usledio SRČANI UDAR"![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/02/13/sd_-_2022-02-13t171425.278.jpg?itok=01mLYUMd)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/02/13/sd_-_2022-02-13t171425.278.jpg?itok=01mLYUMd)
Naša pevačica USRED EMISIJE DOŽIVELA INFARKT: "Ceo dan sam osećala OVE SIMPTOME, a onda je usledio SRČANI UDAR"
OVO JE ALARM DA VAM JE KUĆA PUNA NEGATIVNE ENERGIJE: U ovakvom domu nema sreće![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2020/08/16/profimedia-0528536202_1.jpg?itok=d47n7L9s)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2020/08/16/profimedia-0528536202_1.jpg?itok=d47n7L9s)
OVO JE ALARM DA VAM JE KUĆA PUNA NEGATIVNE ENERGIJE: U ovakvom domu nema sreće
Prilog:
- 2 kašike kisele pavlake ili kiselog mleka
- 100 gr suve slanine / može i mešavina suhomesnatog
- 1 glavica crvenog luka
- po želji krupna so
Zamesiti testo sa brašnom, uljem, vodom i malo soli. Mesiti 5-6 minuta da testo bude potpuno glatko.
Staviti u kesu da odmara bar 30 minuta na hladnom. Rernu uključiti na 250 stepeniC i staviti i pleh da se greje.
Za to vreme iseći suhomesnato. Testo razviti na pek papiru što tanje . Premazati kiselom pavlakom.
Odozgo rasporediti seckanu slaninu i suhomesnato i na kraju dodati luk . Peći na 250 stepeni C 15-20 minuta.