POSTANITE MAJSTOR ZA KUVANJE SUTLIJAŠA: Trik je u jednom sastojku koji mu daje poseban šmek
31.05.2022.
08:09
Komentari (0)
Evo kako i vi da postanete majstor za sutlijaš.
Potrebno je:
- 200 gr pirinča
- 50 gr suvog grožđa
- 1 puding od vanile
- 400 ml mleka
- 1 vanilin šećera
- cimet
- po želji korica limuna
ŠARENA BAŠTA, LAGAN I SAVRŠEN RUČAK: Punjene tikvice i paprike na bakin način (VIDEO, RECEPT)
ŠARENA BAŠTA, LAGAN I SAVRŠEN RUČAK: Punjene tikvice i paprike na bakin način (VIDEO, RECEPT)
BRZA VOĆNA PITA PRAVO IZ BLENDERA: Sočna letnja poslastica, spremna nikad lakše!(VIDEO/RECEPT)
BRZA VOĆNA PITA PRAVO IZ BLENDERA: Sočna letnja poslastica, spremna nikad lakše!(VIDEO/RECEPT)
Priprema:
Pirinač dobro oprati, skuvati u 700 ml. vode pa kad uvri dodati 300 ml mleka, vanilin šećer i šećera po želji. Dodati suvo grožđe.
U 400 ml. mleka skuvati puding zaslađen po želji. Vruć puding izmešati sa skuvanim sutlijašem.
Ostaviti da provri minut dva, pa razliti po činijama. Posuti cimetom i uživati u ovoj fantastičnoj kremastoj poslastici.