ISKORISTITE SEZONU
DIVLJI LUK zamena za BELI - Pune su šume sremuša, evo kako da ga pripremite, odličan je za jetru i probavu
27.03.2024.
15:24
Komentari (0)
Stiglo je proleće i pravo je vreme za detoksikaciju organizma, a najlakši i najbrži način za to je da uvrstite u ishranu sremuš koji je mnogo jači i efikasniji u ovome čak i od belog luka.
Sezona je sremuša koji treba iskoristiti maksimalno, kako zbog specifičnog ukusa nalik na beli luk, tako i zbog benefita koje ima po zdravlje. Veoma je jak antioksidans, pomaže u prolećnom čišćenju organizma i detoksikaciji jetre i bubrega.
Pronašli smo recept kako da napravite savršeni pesto sos od sveže ubranog sremuša. Oduševiće vas ukus.
-
100 grama sremuša
- 100 grama rendanog sira
- 100 grama pinjola
- 100 ml maslinovog ulja
- so za ukus