Recept za keksiće koji NE GOJE: Priprema je vrlo jednostavna, a glavni sastojak pravo IZNENAĐENJE
Naprvite ih i obradujte sve.
Receptom koji se nalazi ispod ćete biti oduševljeni, jer, iako su keksići - oni neće uticati na vašu figuru jer ne goje.
Naravno, kao i sa svakom vrstom hrane, slatkom posebno, treba da budete umereni.
![Ćufte](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/89722/profimedia-0308781655.jpg?itok=iYfpHLbu)
Ovo jelo je Jovanka Broz spremala Titu: Recept za preukusne BRIONSKE ĆUFTE, pripremaju se brzo i jednostavno
![Horoskop](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2024/02/29/shutterstock_2265491265_1.jpg?itok=iZKABLl3)
Horoskop za četvrtak: Bikovima se smeši sreća, a ovaj znak očekuje NOVO LJUBAVNO POZNANSTVO
![Post](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2024/02/28/untitled_design_-_2024-02-28t093911.846.jpg?itok=DRlEDiMm)
Uskoro počinje VASKRŠNJI POST - Ove greške ne smete da pravite! Evo kako se PRAVILNO POSTI
Iznenadiće vas da je glavni sastojak - leblebije.
Sastojci za keksiće sa čokoladom:
- 120 g leblebija
- 100 g putera od kikirikija
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 šaka urmi
- 2 štangle tamne čokolade
- malo soli
Priprema:
Leblebiju skuvajte ili, ukoliko možete, kupite ih već termički obrađenu. Štangle čokolade izrendajte ili sitno iseckajte.
Sve sastojke, osim čokolade, ubacite u blender i izblendajte dok ne dobijete kompaktnu smesu.
Dobijenu smesu izvadite iz blendera i dlanovima formirajte kuglice, pa ih ređajte u pleh koji ste obložili papirom za pečenje. Malo ih viljuškom ili kašikom spljoštite.
Ukrasite komadićima čokolade i pecite ih do 15 minuta na 180 stepeni.
Srbija Danas/Radiosarajevo.ba