Pileći BATACI U SOSU - Recept iz bakine kuhinje koji ćete obožavati, idealna predlog za RUČAK (VIDEO)
07.02.2024.
10:29
Komentari (0)
Ukoliko nemate ideje šta da spremate, evo jednog zanimljivog predloga.
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za začinjeno pileće meso.
Potrebno:
- 500 gr pilećih bataka
- 1 veća glavica crnog luka
- 2 paprike smrznute ili iz turšije
- 1 šargarepa
- 2 paradajza ili 100 ml ml paradaja
- 2 veća krompira
- ulje
- začini za piletinu
- mleveni biber
- beli luk
- ml paprika
Znate li ŠTA UNOSITE u ORGANIZAM sa jednom KONZERVOM marinirane SARDINE - Lista je dugačka i iznenadiće vas
Znate li ŠTA UNOSITE u ORGANIZAM sa jednom KONZERVOM marinirane SARDINE - Lista je dugačka i iznenadiće vas
Čisti organizam i TOPI MASNE NASLAGE - Uz LIMUN DIJETU možete da skinete i do 10 kilograma za 2 nedelje
Čisti organizam i TOPI MASNE NASLAGE - Uz LIMUN DIJETU možete da skinete i do 10 kilograma za 2 nedelje
Priprema:
Iseći luk, papriku, šargarepu i pržiti na ulju 5-6 minuta. Dok se povrće prži meso posoliti dodati začine za piletinu ml papriku može i soja sos, mleveni beli luk i sve izmešati.
Prženo povrće sipati u pleh ubaciti kockice paradajza ili mleveni i kocke krompira i izmešati. Poređati batake, peći na 200 stepeni C oko sat vremena. Pokrite folijom pola sata pa otkrite i zapecite. Ovo je za mene najlepše piletina na svetu.