RUSKI MOLEKULARNI BIOLOG I IMUNOLOG OTKRIVA: Ovako pripremljena hrana ubija SVE VIRUSE
Nema razloga za brigu.
Poznata ruska doktorka Elena Mališeva saopštila je da zagrevanje hrane u mikrotalasnoj rerni "ubija svaki slučajni virus", čak i ako je kuvar kašljao ili kijao za vreme pripremanja hrane.
Ovih dana mnogo pričamo o imunitetu, ali OVAJ FAKTOR koji je ključan za zdravlje malo ko zna
DR DRAGAN JOVANOV ZA SD OTKRIVA: Kako da se zaštitimo od virusa uz pomoć savremene fitomedicine
Da li ćemo steći imunitet na COVID-19? Naučnici otkrili ŠOKANTNU tvrdnju i koliko će se dugo svet BORITI sa korona virusom
Mališeva je na Instagramu objasnila da li zaraženi kuvar može kupcu preneti virus preko hrane koju je pripremao.
Naime, prema tvrdnjama profesorke molekularne biologije i imunologije u Los Anđelesu Paule Kenon, potrošači ne treba da se plaše kupovine gotove hrane, jer se kuvari u restoranima pridržavaju strogih higijenskih pravila kako bi izbegli bolesti izazvane hranom.
Pored toga, Mališeva je savetovala da gotovu hranu iz posude u kojoj je kupljena treba zagrejati u mikrotalasnoj, oprati ruke i potom jesti. Kako je istakla, zbog toga se preporučuje uzimanje gotove zamrznute hrane, koja zahteva zagrevanje.