Spremate ribu za BADNJI DAN? Ovaj korak NIKAKO ne smete da preskočite!
Daje posebnu draž...
Koju god ribu da se odlučite da spremite, sigurni smo da nećete pogrešiti. Ipak, znate za onu izreku "male tajne velikih majstora"?
DOMAĆI SIRUP PROTIV KAŠLJA: Prirodno, a efikasno! (RECEPT)
Svako pripremanje ribe mora da ima "ono nešto" zbog čega će vas porodica i prijatelji pitati kako ste uspeli da vam bude toliko ukusno.
Ribu bi bilo najbolje da zamotate u foliju i pečete u zagrejanoj rerni na 180° 10-15 minuta. Ono što će joj dati taj "vau" efekat jeste ono što ćete uraditi čim je izvadite iz rerne.
Nos vam je CRVEN I SJAJAN? Evo na šta tačno ukazuje ovaj na prvi pogled ovaj BEZAZLENI simptom
Neki ljudi vole da jedu ribu sa, neki bez limuna, ali ukoliko malo limuna ipak iscedite odmah nakon pečenja, neće se toliko osećati, a ipak će riba dobiti taj poseban šmek.
Probajte, nećete se pokajati.