TAJNA DOBROG IZGLEDA KRALJEVSKE PORODICE: Evo kako izgleda njihov DNEVNI MENI, zbog ovoga su svi VITKI
Nije na odmet znati...
Sigurno ste se makar jednom zapitali kako je moguće da su svi članovi kraljevske porodice tako vitki i zdravi. Istina je da imaju svoje kuvare, koji im u mnogome olakšavaju stvar, ali je caka naravno u zdravoj ishrani i kvalitetnim namirnicama.
NIJE LAKO BITI ŽENA! Ovo svaka dama mora da pročita
VODITELJKA SLAGALICE POTPUNO IZGREBANA! Jutro joj je OVAKO počelo, ali se NE BUNI, a evo i zašto! (FOTO)
Manekenka imala 4 ESTETSKE OPERACIJE ODJEDNOM! Isplivale ŠOKANTNE fotke - PODLIVI, MODRICE... (VIDEO)
Nutricionistkinja Gabrijela Pikok koja godinama sarađuje sa kraljevskom porodicom otkriva kako izgleda njihov dnevni meni i po kojim se to principima oni hrane.
Baš kao što poštuju pravila kada je ponašanje i odevanje u pitanju, svaki član ove porodice voli da se drži pravila i kada je ishrana u pitanju. Primetili ste da su gotovo svi članovi kraljevske porodice doživeli duboku starost, a sve to zahvaljujući ovom načinu ishrane.
Oni primenjuju povremeni post. Pikok je zagovornica dva modela, 4:3 (četiri dana u nedelji se jede bez ograničenja, a tri se unosi samo 500 kalorija) ili model 16:8 (posti se 16 sati u danu, a 8 sati jede).
Post, kako tvrdi, ne preporučuje klijentima isključivo zbog mršavljenja već zato što navedene metode 'deluju protivupalno, sprečavaju kardiovaskularne bolesti i usporavaju starenje'.
Pikok takođe tvrdi da je jedan od ključa dobrog zdravlja uravnotežen unos šećera, stoga poručuje: 'Nikada nemojte jesti voće na prazan stomak jer će vam povisiti nivo šećera u krvi, baš kao i kafa. Preporučujem da voće jedete u kombinaciji sa proteinima'.
Grickalice na bazi proteina, poput jogurta sa orašastim plodovima i raznim semenkama ili proteinske pločice, preporučuje za popodnevni međuobrok.
Večera bi, kaže, trebala biti najlakši obrok u danu. Najbolje bi bilo da se ona satoji od barene ribe ili tunjevine i puno sezonskog povrća.
Ručak se sastoji od mesa, koje nema puno procenata masti i takođe dosta povrća.
Za doručak preporučuje kajganu od jednog celog jaja i 4 belanaca i 2 parčeta tosta.