BRZO, UKUSNO I JEFTINO: Pripremite RUČAK sa testeninom po bakinom receptu, gotov je za PAR MINUTA
25.02.2022.
08:30
Komentari (0)
Kada stignete kući sa posla, brzo ćete imati toplo i sveže jelo...
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za pastu sa jednostavnim sosom od paradajza koji se brzo priprema.
Na pragu ANOREKSIJE, KOŽA VISI: Glumica izgleda ZABRINJAVAJUĆE već godinama, a njena mimika ukazuje na još jedan problem...
Na pragu ANOREKSIJE, KOŽA VISI: Glumica izgleda ZABRINJAVAJUĆE već godinama, a njena mimika ukazuje na još jedan problem...
Dva sastojka, KOŠTA MANJE OD 150 DINARA: Ova DETOKS supa podstiče MRŠAVLJENJE I IZBACIVANJE viška tečnosti
Dva sastojka, KOŠTA MANJE OD 150 DINARA: Ova DETOKS supa podstiče MRŠAVLJENJE I IZBACIVANJE viška tečnosti
Potrebno je:
- 300 gr testenina
- 2 kašike prezli malo ulja
- 1 mala šoljica kuvanog gustog paradajza ili kečapa
- 1 mala kašičica suvog začina ili samo soli
- 2 čena belim luka
- po želji biber peršuniv list
- 150 ml vode
Priprema:
Skuvati testeninu pa je ocediti. U tiganj sipati pola šoljice ulja i dodati prezle da zarumene. Dodati paradajz i 150 ml vode. Dodati 2 čena seckanog belog luka, so ili začina, preliti preko testenine i izmešati.
Dodati seckan peršunov list, po želji dodati origana.