HLADNA VOĆNA POSLASTICA - Napravite savršen letnji kolač sa VOĆEM po BAKINOM receptu (VIDEO)
Brzo, lako i ukusno!
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za idealnu letnju, osvežavajuću poslasticu. Evo kako da u samo nekoliko jednostavnih koraka dobijete odličan slatkiš i obradujete ukućane.
Potrebno je:
Prvi biskvit 3 žumanca 50 gr šećera, 100ml jogurta, 50 ulja, 150 gr brašna, 50 gr griza, 1/2 peciva korica limuna Voće 300 gr ribizli (može maline ili drugo voće)
Treći deo: 3 belanca 50 gr šećera 1 vanočin šećer Pruiprema: Umutiti penasto žumanca sa šećerom dodati brašno griz sa praškom za pecivo, korica limuna, jogurt i ulje i sve izjednačiti.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/06/23/shutterstock_2018927312.jpg?itok=JeZZEWPF)
Ovan u PANICI, napetost raste zbog PROBLEMA, Devica PRED PUCANJEM: Horoskop za SUBOTU predviđa turbulentan dan
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/02/15/profimedia-0528532312.jpg?itok=rmylmDZp)
POGORŠAVAJU STANJE, IZAZIVAJU DEHIDRATACIJU - Pića koja treba IZBEGAVATI kada su temperature visoke
Pleh 22 cm obložiti papirom i peći 10 minuta na 200 stepeni, Izvaditi poređati voće i sipati umućena belanca sa šećerom i vanilin šećerom. Vratiti u rernu i smanjiti na 180 stepeni C i peći joŠ 20-30 minuta da belanca dobiju krem boju. Seći potpuno ohlađen. Uživajte.