DA SVA ČULA UŽIVAJU: Grilovani sendvič sa ćuretinom će vas oduševiti!
10.02.2015.
10:44
Komentari (0)
Malo Italije u hlebu nikome nije škodilo!
Potrebno:
- ¾ šolje majoneza
- ¼ šolje pesto sosa
- 16 parčića hrskavog italijanskog hleba
- ¼ šolje putera, omekšalog
- 8 šnicli grilovanog ćurećeg belog mesa
- 3 paradajza, sečene na kriške
- 8 kriški kvalitetnog kačkavalja (ili italijanske mocarele, ako je volite)
- rukola
Potrebno:
Probajte i najukusniji topli sendvič!
Zamešajte majonez i pesto u činijici. Svako parče hleba namažite puterom sa jedne strane, a sa druge mešavinom pesta i majoneza. Ćureće šnicle stavite na stranu na kojoj je pesto (na osam parčića hleba), pa odozgo stavite paradajz i kačkavalj. Preklopite sa preostalim parčićima hleba, tako da strana premazana puterom bude gore. Grilujte sendviče u tosteru 3-4 minuta, dok se sir ne rastopi. Služite na salati od rukole.