ДА СВА ЧУЛА УЖИВАЈУ: Гриловани сендвич са ћуретином ће вас одушевити!
10.02.2015.
10:44
Коментари (0)
Мало Италије у хлебу никоме није шкодило!
Потребно:
- ¾ шоље мајонеза
- ¼ шоље песто соса
- 16 парчића хрскавог италијанског хлеба
- ¼ шоље путера, омекшалог
- 8 шницли грилованог ћурећег белог меса
- 3 парадајза, сечене на кришке
- 8 кришки квалитетног качкаваља (или италијанске моцареле, ако је волите)
- рукола
Потребно:
Пробајте и најукуснији топли сендвич!
Замешајте мајонез и песто у чинијици. Свако парче хлеба намажите путером са једне стране, а са друге мешавином песта и мајонеза. Ћуреће шницле ставите на страну на којој је песто (на осам парчића хлеба), па одозго ставите парадајз и качкаваљ. Преклопите са преосталим парчићима хлеба, тако да страна премазана путером буде горе. Грилујте сендвиче у тостеру 3-4 минута, док се сир не растопи. Служите на салати од руколе.