Медитеранске ноте стижу у прави час – Бакина Тајна представила Умаке од парадајза
У сусрет све хладнијим данима, бренд Бакина Тајна обрадовао нас је потпуно новим производима, Умацима од парадајза, који у теглицама чувају лето и свежину укуса током целе године.
Умаци од парадајза, домаћи као код куће спремљени, савршен су додатак за тестенину, пиринач, пицу и сва јела, направљени од пажљиво бираних локалних састојака, сочног парадајза шљивара, свежег босиљка и маслиновог уља, што их чини правом храном за душу и погодним и за вегане.
У одличној атмосфери у Дорћол Платз-у Бакина Тајна је на себи својствен и јединствен начин представила три нова умака – Класик, Босиљак и Љути. Гости су имали јединствену прилику да се увере у квалитет и богатство укуса ових производа, који су припремљени према традиционалним рецептима, али уз савремени приступ и то без глутена, вештачких боја, вештачких укуса и конзерванаса.
Током догађаја, присутни су уживали у дегустацији свих умака кроз разноврсна јела припремљена на лицу места од стране сјајних кувара. Свако јело наглашавало је квалитетне састојке и посебан процес припреме, укључујући кување на ниским температурама за очување пуних укуса, те су ови умаци само потврдили зашто је Бакина Тајна синоним за квалитет и зашто се о овим производима прича и ван граница наше земље.
„Наши Умаци од парадајза су створени с љубављу, пажњом и поштовањем, баш као што би то радиле наше баке. Процес припреме је сложен и дуг, почевши од одабира, преко прања и млевења, па све до љуштења и кувања. Користимо само најбоље локалне састојке и припремамо их користећи традиционалне методе, поштујући природу и здравље. Наши умаци настају у једном малом месту, Игрошу, и преносе причу о пуном укусу, квалитетном оброку, домаћој храни на нове генерације”, истакли су из Бакина Тајна тима.
Догађај није био само гастрономски ужитак, већ и јединствена прилика за едукацију и забаву. Посетиоци су учили како се узгаја босиљак код куће, везли на ђерђефу и правили предивне фотографије. Целокупну атмосферу додатно је обогатила сјајна музика, док је програм водио наш познати водитељ Слободан Шаренац, уносећи посебан шарм и радост.
Догађај је успешно истакао јединственост ових производа, њихов аутентичан укус и брзу и једноставну припрему, а поред тога је подсетио све присутне да је љубав увек најважнији састојак сваког јела.