ISPOVEST KANIBALA: Brat me kao malog hranio ljudskim mesom!
Tokom prošle godine zabeleženo je povećanje slučajeva vezanih za kanibalizam. Izveštaji o kanibalizmu dokumentovani su 2011. godine, kada je dr. Heike Behrend, profesor na Univerzitetu u Kelnu napisao knjigu o kanibalizmu, a ova tema se opet našla u fokusu, nakon strašnog incidenta u maju.
Naime, trudnica i njena beba su ubijeni u Rakai, u okrugu centralne Ugande i tada je uhapšeno 14 ljudi koji su povezani sa ovim incidentom. U poslednjih nekoliko godina, kanibalizam je u naglom porastu, u ovoj zemlji. Uveden je i policijski čas noću, ne bi li se smanjio broj ovakvih i sličnih slučajeva, a ljudima za koje se sumnja da su kanibali, uništavani su domovi.
IZGLEDAO JE KAO SUVA ŠLJIVA, ALI SAM GA VOLELA: Za seks sa STARCEM dobila sam 45.000 evra
Režiser Metju Goldman koji je radio reportažu na ovu temu, pričao je sa Babolom, samoproklamovanim kanibalistom koji mu je ispričao sitauciju u Ugandi i zašto se zapravo jede meso, kao i to kakvog je ono ukusa.
Balbou je u kanibalizam uveo rođak, tako što mu je rekao da je ljudsko meso odličnog ukusa i da obavezno treba da ga proba.
Balboa objašnjava da on jede meso ljudi koji su već mrtvi, tako da to nije isto što i ubijanje ljudi. On napominje kako je najukusnije meso ljudi koje pojede neposredno posle njihove smrti.