ИСПОВЕСТ КАНИБАЛА: Брат ме као малог хранио људским месом!
Током прошле године забележено је повећање случајева везаних за канибализам. Извештаји о канибализму документовани су 2011. године, када је др. Хеике Бехренд, професор на Универзитету у Келну написао књигу о канибализму, а ова тема се опет нашла у фокусу, након страшног инцидента у мају.
Наиме, трудница и њена беба су убијени у Ракаи, у округу централне Уганде и тада је ухапшено 14 људи који су повезани са овим инцидентом. У последњих неколико година, канибализам је у наглом порасту, у овој земљи. Уведен је и полицијски час ноћу, не би ли се смањио број оваквих и сличних случајева, а људима за које се сумња да су канибали, уништавани су домови.
ИЗГЛЕДАО ЈЕ КАО СУВА ШЉИВА, АЛИ САМ ГА ВОЛЕЛА: За секс са СТАРЦЕМ добила сам 45.000 евра
Режисер Метју Голдман који је радио репортажу на ову тему, причао је са Баболом, самопрокламованим канибалистом који му је испричао ситауцију у Уганди и зашто се заправо једе месо, као и то каквог је оно укуса.
Балбоу је у канибализам увео рођак, тако што му је рекао да је људско месо одличног укуса и да обавезно треба да га проба.
Балбоа објашњава да он једе месо људи који су већ мртви, тако да то није исто што и убијање људи. Он напомиње како је најукусније месо људи које поједе непосредно после њихове смрти.