NAHRANITE ČETVORO ZA 200 DINARA: Oduševiće vas pileće lovačke šnicle!
08.04.2015.
10:56
Komentari (0)
Piletina i pečurke su dobro uigran tim koji vas nikada neće izneveriti - naročito ako ih prelijete sosom od pavlake i senfa.
Potrebno:
- 300g šnicli od belog mesa
- 300g šampinjona
- 1 kisela pavlaka
- senf
Priprema:
Probajte i šnicle sa mocarelom i maslinama!
Začinjeno meso valjati u brašno i pržiti na vrelom ulju. Pržene šnicle izvaditi i u istoj masnoći prodinstati sitno seckane šampinjone. Kad voda ispari skloniti sa vatre i dodati kiselu pavlaku i kašičicu senfa. U tiganj poređati šnicle, pa preko njih sipati sos od pečuraka i vratiti na vatru da prokrčka još pet minuta.
NAPOMENA: Sva jela označena sa "Recepti za 200 dinara" mogu koštati toliko (pa i manje) u toku sezone uzgoja određenog povrća.