Maxi пекара – синоним квалитетног и свежег пецива
У фокусу иновативног концепта Maxi пекаре су пецива и хлебови који се припремају у самој радњи, пред очима потрошача, а у понуди је и широк асортиман пакованих производа, од различитих врста брашна и са различитим наменама.
Свежи хлебови и пецива, састојци који се користе приликом њихове израде, као и начин на који се праве, важан су фактор одабира места омиљене куповине. Maxi пекара као лидер на тржишту, кроз сарадњу са скоро свим већим произвођачима ове категорије у Србији, труди се да за своје купце обезбеди увек најквалитетније и најсвежије производе.
Mozzart стипендира, ти тренираш са Жељком Ребрачом!
СНЕЖАНА СА СЕДАМ ПАТУЉАКА: Позната српска пећина у којој се крије право спалеолошко благо (ФОТО)
ПОЗНАТА СРПСКА БАЊА НА ПРОДАЈУ: Површина од 12,3 хиљаде квадратних метара нуди се по цени од 2,3 МИЛИОНА ЕВРА
У фокусу иновативног концепта Maxi пекаре су пецива и хлебови који се припремају у самој радњи, пред очима потрошача, а у понуди је и широк асортиман пакованих производа, од различитих врста брашна и са различитим наменама. На полицама Maxi пекаре може се пронаћи широк асортиман квалитетних и нутритивно избалансираних намирница намењених свима онима који пажљиво бирају производе које ће послужити као део породичне трпезе.
Пуратос и Дон Дон су добављачи са којима компанија Делез Србија сарађује дуже од 10 година. Генерални директор компаније Јан-Вилем Докхејр истакао је приликом посете производним погонима и постројењима ових произвођача да је поносан што партнерски раде на развоју категорије пекарских производа и што у континуитету размењују информације у вези са тржиштем и глобалним трендовима, што им обострано значи у унапређењу асортимана.
- Maxi је комшијски супермаркет и веома смо поносни што асортиман наше пекаре из године у годину постаје богатији, уз услугу на највишем нивоу. Све промене које уводимо на тржиште реализујемо заједно са нашим партнерима и захваљујући њима Maxi пекара је данас много више од услужног одељења у супермаркету. Верујемо да купци препознају све напоре које улажемо како бисмо само за њих обезбедили сваког дана увек свеже пециво, а у разговору са добављачима и лично сам имао прилику да се уверим колико пажње и енергије посвећују сваком аспекту развоја, како полупроизвода, тако и савршених финалних производа које купци могу пронаћи у најближој Maxi пекари - изјавио је Јан-Вилем Докхејр.
Дон Дон је произвођач готових и полуготових производа у свим сегментима пекаре и лидер је на тржишту Србије. Са компанијом Делез Србија развио је чувени Хлебић - производ намењен млађој популацији, без конзерванса, са додатним нутритивним вредностима, а познат је и по више врста рустичних хлебова и пецива који се пеку у радњи.
- Од почетка заједничке сарадње трудимо се да испунимо захтеве како модерног, тако и традиционалног купца. Заједничким снагама смо успели да унапредимо пекарску категорију, а са циљем увек задовољног потрошача настављамо партнерску сарадњу у духу инвестирања у нове технологије и производе - истакао је Милош Марковић, директор маркетинга и развоја компаније Дон Дон.
Пуратос помаже пекарима, посластичарима и чоколатерима да изаберу праве састојке и побољшају квалитет готових производа. Знање и вештине које је стекао на развијеним тржиштима у креирањима стратегије развоја категорије пекаре партнерски дели са компанијом Делез Србија у унапређивању квалитета асортимана.
- Дугогодишња сарадња са компанијом Делез Србија огледа се у свакодневним напорима да иновативним приступом и квалитетом тржиште увек померамо неколико корака унапред. Заједно смо развијали производе као што су Глукофит – хлеб производен по клиничкој студији и погодан у исхрани људи са дијабетесом тип 2, Манастирски хлеб, а један од стратешких пројеката на који смо изузетно поносни је унапређен концепт Maxi пекаре који подразумева припрему и производњу пекарских производа у самој радњи - истакао је Љубомир Милошевић, генерални директор компаније Пуратос.