Врхунска гастрономија у потпуно новом издању - Месара Морава отворила први меат цонцепт сторе у београду
Месара Морава је на Палилулској пијаци отворила први Меат Цонцепт Сторе, место направљено у складу са светским трендовима где ће се уживати у премиум селекцији меса које припремају врхунски кувари.
Тако ова чувена београдска месара која већ скоро 40 година својим суграђанима обезбеђује све врсте најквалитетнијег меса проширује своје пословање, али уједно и гастрономску понуду Београда.
Од сада сви који сврате на Палилулску пијацу моћи ће да у новоотвореном објекту по врло популарним ценама уживају у врхунским стековима који су до сада искључиво били доступни само у ексклузивним и специјализованим ресторанима у граду.
У првом београдском Меат Цонцепт Сторе-у уживаће се у Dry Агед Ribeye, Т-боне и Tomahawk стековима, одлежалим рамстецима, ангус бургерима, тартар бифтеку, затим аутентичним специјалитетима као што су јагњећа пљескавица, јунећа дијафрагма, јунеће кости, као и увек популарним Моравиним ћевапима и пикантним роштиљским кобасицама које ће уз чашу пажљиво упареног вина, или пива увек бити одличан избор.
Морава је београдска месара која још од 1984. године представља место на на коме се купују висококвалитетни комади свих врста меса. Већ скоро 40 година уигран и стручан тим својим суграђанима одабире и припрема поруџбине и са њима несебично дели своје знање и завидно гастрономско искуство. Месара Морава присутна је и у ХоРеЦа тржишном сегменту па је тако аутентични портфолио производа ове месаре присутан на менијима бројних реномираних ресторана и хотела широм Србије.
Поред новоотвореног Меат Цонцепт Сторе-а на Палилулској пијаци, малопродајни објекти Месаре Морава налазе се у Илије Гарашанина 20 на Палилули, као и у улици Петра Зрињског 6 у Земуну.