Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

Грисине

25.09.2014. 10:53
Grisine
Грисине / Извор: Профимедиа

Брза грицкалица створена за уживање у друштву!

Потребно:

  • 200г брашна
  • 250г путера
  • 250г киселог млека
  • 3 јајета (2 1 за премазивање)

Припрема:

У дубоком суду умутити путер да се запени, додајте два јајета (једно по једно), брашно и кисело млеко. Замесите тесто, развуците га оклагијом, али не превише танко и сеците дугачке 15цм. Премазати их разбијеним јајетом, посолити и наређати у подмазан плех. Пећи на умереној ватри.