Намирнице које су укусније када су замрзнуте
Неке намирнице ипак имају већи шмек док су хладне.
Ових дана, хладни састојци су идеалан начин за расхлађивање и тражимо свакаква средства како бисмо што мање осетили ове врућине.
У случају да имате обичај да експериментишете у кухињи, ови трикови су прави за вас.
Гумене бомбоне су друге на листи за замрзавање. Трудите се да заледите оне без шећера.
Смрзнуто грожђе је једна од најукуснијих и најздравијих десерта. Успут вас дуго чини ситим.
Они који су пробали, кажу да је залеђен чоколадни пудинг много лепши од обичног сладоледа.
Исеците манго на коцкице, ставите их у кесу и замрзните. Пустите да одстоје преко ноћи и ујутро се расхладите овом посластицом.
Направите сами сладолед од обичног воћног сока. Довољно је само да заледите чашу сока и нека одстоји целу ноћ. Ујутро се послужите сладоледом на ваш начин.
Исеците киви и уситните га виљушком, тако да од њега добијете смесу попут густог шејка. Оставите да се заледи 5 сати, па га послужите у чашицама. Кивијеве кошпице дају посебан акценат цитавом десерту.