Пилетина са печуркама
11.04.2014.
14:33
Коментари (0)
Препоручује се сервирање уз зелену салату и кромпир (пржен или печен у рерни, са зачинима).
Потребно:
- 500г пилећег филеа
- 600-700г шампињона
- 200г киселе павлаке
- кашика сенфа
- со, бибер, мешавина зачина - по укусу
Припрема:
Шницле пилећег филеа посути мешавином зачина, уваљати у брашно и пропржити са обе стране на уљу, на јакој температури. Одложити шницле.
У другом суду динсати опране и исецкане шампињоне, зачинити сољу, бибером и мешавином зачина. Када се удинстају и из њих испари течност, додати сенф и павлаку.
Шницле вратити на ватру и преко њих сипати смесу од печурака и павлаке. Динстати још 3-5 минута, како би се угрејале шницле.
Пријатан оброк жели Вам редакција портала Србија данас!