Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan
sardina
Сви знају која храна може да гоји, а реч је о дубоко прженој, похованој храни која је припремљена уз додатак и превише масти, шећера и соли. Уколикио не можете да процените шта то треба избегавати, водите се једном информацијом, а то је да ли храна долази у паковању и да ли је прошла одређени, индустријски процес прераде.
Пошаљи